Dr Phil bliver til dramaserie
Dr Phil McGraws tidligere karriere bliver til en tv-serie, hvis et planlagt pilotafsnit falder i god jord.

Dr Phil bliver til dramaserie

Den meget populære amerikanske tv-personlighed og psykolog Dr. Phil McGraw skal have sin egen historie filmatiseret i en ny dramaserie.

I over ti år har Dr. Phil McGraw været en fast bestanddel af amerikansk tv, hvor han som vært på sit eget tv-program har hjulpet unge og gamle med både personlige problemer og par og familier med samlivsproblemer.

LÆS OGSÅ: Friends-stjerne får hovedrolle i "Bankerot"

Nu er der udsigt til at få hans egen historie fortalt, hvis et pilotafsnit af en ny serie om psykologens unge år falder i god jord hos tv-selskabet CBS.

LÆS OGSÅ: Endnu en stjerne på plads til genindspilningen af Dirty Dancing

Tv-projektet er døbt "Bull" og skal fokusere på Phil McGraws tidlige karriere, hvor han drev et firma, der assisterede ved forberedelser til retssager. Det var blandt andet herigennem at han fik foden inden for i tv-branchen. Han hjalp Oprah Winfrey med at forberede sig til en retssag i midten af 90'erne og tv-værten var så begejstret at Phil McGraw blev fast del af hendes eget program ind til han fik sit eget show i efteråret 2002.

LÆS OGSÅ: Gilmore Girls er tilbage - her er hvad der venter

Phil McGraw skal skrive manuskriptet sammen med Paul Attanasio, der blandt andet er kendt som medskaber af tv-succesen House.

Det er ikke afsløret, hvem der eventuelt skal spille rollen som en yngre Dr. Phil.

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Læs mere

Ok