banner image

13 NUMRE AF HER&NU      KUN 299KR.

BESTIL HER

DR-kærester bliver kollegaer

Joakim Ingversen bliver vært på et nyt program som går helt tæt på X Factor

Sofie Linde er vært på det populære program X Factor og nu kommer hun sikkert til at tale endnu mere om programmet i fritiden. Kæresten Joakim Ingversen er nemlig blevet vært på programmet Ultra Factor som går helt tæt på sangkonkurrencen. Det oplyser DR i en pressemeddelelse.

LÆS OGSÅ: MGP’s "Shake Shake"-Nicolai: Så hot er han blevet

I Ultra Factor skal Joakim Ingversen sammen med et X Factor-panel forsøge at gætte udfaldet af aftenens show. Med hjælp fra seerne vil han stille de bedste, sværeste og største spørgsmål til både dommerne og deltagerne.

Ultra Factor bliver sendt på børne- og ungdomskanalen Ultra og her er Joakim Ingversen langt fra et ukendt ansigt. Han har blandt andet været vært på MGP.

LÆS OGSÅ: ”Du’ ik’ som de andre pi’r”-sanger: Sådan lyder og ser han ud i dag

- Hvis man elsker X Factor lige så meget som mig, så skal man også se Ultra Factor. Man skal forvente et hæsblæsende show, hvor vi kommer helt ind bag facaden på deltagerne - man får simpelthen meget mere af både deltagerne og dommerne i Ultra Factor, udtaler værten.

LÆS OGSÅ: Caroline Fleming om ladies of London: Jeg krummer tæer  

Da X Factor ses af mange børn og samtidigt sendes på Ultra, bliver programmet mere børnelogisk og tager særligt børns spørgsmål seriøst og der vil komme anderledes vinkler på sagerne.

For underholdningschefen Jan Lagermand Lundme er programmet en måde at få flere historier med fra programmet.  

- Vi vil give et tilbud til de hardcore fans, som ikke kan få nok af X Factor. Der er så mange gode historier i X Factor, som der ikke er plads til på DR1, og dem fortæller vi nu i Ultra Factor.

LÆS OGSÅ: Remee viser datteren frem: Se min lille guldklump

Ultra Factor sender live på DR Ultra fra X Factor under TV Avisen og efter afgørelsen fra fredag den 26. februar 2016.

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Læs mere >>

Ok