Dødbringende våben genopstår - han skal tage over for Danny Glover
Det umage par, Martin Riggs og Roger Murtaugh, vender tilbage i en serieudgave af Dødbringen våben. Dog med andre skuespillere.

Dødbringende våben genopstår - han skal tage over for Danny Glover

Opfindsomheden i Hollywood synes at have trange kår, for listen over film og serier, der bliver genindspillet vokser og vokser. Nu er Dødbringende våben på vej som tv-serie

29 år efter at Dødbringende våben havde amerikansk biografpremiere og kickstartede en franchise, der endte med at byde på yderligere tre film, er konceptet nu på vej som tv-serie.

Der bliver dog ikke til et gensyn med Mel Gibson og Danny Glover i de ikoniske roller som politimakkerparret Martin Riggs og Roger Murtaugh.

LÆS OGSÅ: Husker du MacGyver? Han afviser ikke et comeback

Fox, der har besluttet sig for at bestille et pilotafsnit, der skal afgøre om der er basis for en hel sæson, har afsløret, at Danny Glovers rolle skal spilles af stand up-komikeren og skuespilleren Damon Wayans. Han er blandt andet kendt fra The Last Boy Scout, Major Payne og Bulletproof.

LÆS OGSÅ: Spielberg på vej med ny Gremlins-film! Billy håber om comeback

Artiklen fortsætter under billedetDamon Wayans er blevet 55 år, og dermed væsentligt ældre end de 41 år, som Danny Glover var, da han debuterede i rollen som Roger Murtaugh i Dødbringende våben. Foto: Getty Images

Pilotafsnittet skal instrueres af Joseph McGinty Nichol, bedre kendt som McG. Han var manden bag genindspilningen af Charlies Angels.

Artiklen fortsætter under billedetDamon Wayans (tv) sammen med Adam Sandler i Bulletproof i 1996. Foto: All Over 

Serien skal efter planen følge den tidligere texanske betjenst og frømand Martin Riggs, der flytter til Los Angeles for at starte på en frisk efter tabet af sin kone og barn. Her bliver han partner med Roger Murtaugh, der netop har haft et slagtilfælde, og derfor skal undgå enhver form for stress.

Dermed er der lagt op til underliggende fortælling, der placerer sig fint i forlængelse af de originale film.

LÆS OGSÅ: E.T.'s bedste ven er blevet stor: Her er Elliott i dag

Der er ikke sat navn på skuespilleren, der skal spille Martin Riggs og løfte arven efter Mel Gibson.

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Læs mere

Ok