banner image

13 NUMRE AF HER&NU      KUN 299KR.

BESTIL HER
Harrison Ford vender tilbage i rollen som Indiana Jones i 2019

Disney bekræfter: Harrison Ford tilbage i rollen som Indiana Jones

Harrison Ford kan godt finde pisk og hat frem. Han vender tilbage i rollen som Indiana Jones, når den femte film i serien får premiere i 2019

Indiana Jones vender tilbage til det store lærred 19. juli 2019 i det, der bliver den femte film i serien om den eventyrlystne arkæolog.

Det bekræfter Disney, der samtidig slår fast, at Harrison Ford kommer til at gentage sin ikoniske hovedrolle som Indiana Jones. I det hele taget bliver det et velkendt hold, der skal sikre endnu en succes, for filmens instruktør bliver, som ved de foregående, Steven Spielberg, mens Kathleen Kennedy og Frank Marshall, der var tilknyttet henholdsvis to og tre af de foregående film, skal producere.

- Indiana Jones er en af de største helt i filmhistorien og vi glæder os til at bringe ham tilbage på det store lærred i 2019, forklarer formanden for The Walt Disney Studios, Alan Horn, på selskabets hjemmeside.

LÆS OGSÅ: Producer: Narnia-sagaen fortsætter

- Det er sjældent, at vi står med en så perfekt kombination af instruktør, producere, skuespiller og rolle og vi er begejstrede for at kunne tage hul på det her eventyr med Harrison og Steven.

Indiana Jones dukkede først gang op i biograferne i 1981 i "Jagten på den forsvundne skat". Den seneste film, "Indiana Jones og krystalkraniets kongerige" havde premiere i 2008 og lignede den sidste med Harrison Ford i hovedrollen.

LÆS OGSÅ: De kan afløse Harrison Ford som Han Solo

Trods sine 73 år har han dog på ingen måde sat tempoet ned eller fået mindre lyst til at spille med i store Hollywood-produktioner. Han har netop været med i "Star Wars Episode VII: The Force Awakens" og er også involveret i en kommende efterfølger til science fiction-klassikeren "Blade Runner".

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Læs mere >>

Ok