Det skal X Factor-deltagerne synge i morgen

Det skal X Factor-deltagerne synge i morgen

Temaet er skandinavisk og der er udvalgt meget forskellige sange.

I morgen fredag løber andet liveshow af stablen og der skal synges skandinaviske sange. DR har nu offentliggjort, hvad de enkelte skal synge og det er i særdeleshed danske kunstnere som er valgt. 

LÆS OGSÅ: DR-kærester bliver kollegaer 

I kategorien 23+ som er under Blachmans kyndige hænder, er der kun valgt danske sange.Sarah Glerup skal synge ”Vi to er smeltet sammen” af Stoffer & Maskinen, mens Andrew Murray har valgt en yderst hyldet rockherre. Han skal synge ”Get the F**k Out of My Mind” af Tim Christensen.  

LÆS OGSÅ: X Factor-stjerne vejede 108 kg: Jeg vil ned på 75 igen 

Mette Lindberg og hendes unge deltagere har valgt ret forskellige sange. Blandt de unge talenter er Alex den eneste som forsøger sig med en udenlandsk kunstner. Han skal synge ”Some Die Young” af den svenske sangerinde Laleh, mens Mads Christian skal synge ”Uopnåelig” af Marie Key. Reem – som ifølge Danske Spil er storfavorit til at løbe med sejren – skal synge sangen ”Lost In The Girl” af Kwanie Liv.

LÆS OGSÅ: Alex fra X Factor: Her er sandheden om modelkarrieren  

Hos Remee og grupperne er der både fart over feltet og store følelser i brug. The Competition som består af de to 21-årige drenge Kristoffer og Theis skal synge ABBA-klassikeren ”Mamma Mia”.  

Bandet EMBRACE består af de to søstre Anilde og Azilde. De skal synge Ulige Numres smukke ”Frit land”, mens vennerne Torben og Frank som udgør gruppen Clifforth & Hein skal synge Sanne Salomonsens ”Hjem”.  

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Læs mere

Ok