banner image

13 NUMRE AF HER&NU      KUN 299KR.

BESTIL HER

Det nye X-Files får dansk tv-premiere

Fox Mulder og Dana Scully får comeback i helt nye afsnit af den populære tv-serie X Files, og danske seere kan komme med fra start

14 år efter at sidste afsnit af "Strengt fortroligt" havde premiere, får den populære sci-fi-serie comeback med helt nye afsnit.

Det sker når "The X-Files" relanceres senere på måneden. 24. januar er der amerikansk premiere og fire dage senere kan serien også ses i Danmark. Både på TV3 og på Viaplay.

SE BILLEDERNE: Sådan ser stjernerne fra X-Files ud i dag

Dermed får også danskerne mulighed for at genopfriske deres forhold til Dana Scully og Fox Mulder, der i rollen som FBI-agenter forsøgte at opklare sager af paranormal karakter foruden Mulders gennemgående søgen efter søsteren og en mulig mørklægning af rumvæseners besøg på Jorden.

LÆS OGSÅ: Datoen klar: Nu kommer sæson 4 af Orange is the New Black

Både Gillian Anderson og David Duchovny er tilbage i rollerne som Scully og Mulder, ligesom der er gensyn med Mitch Pileggi i rollen som Walter Skinner og William B. Davis som den kæderygende skikkelse, der bevæger sig rundt i skyggen af de to hovedpersoners efterforskning.

LÆS OGSÅ: Carl Mørck er tilbage: Her er traileren for "Flaskepost fra P"

De nye afsnit starter nogle år efter at den oprindelige serie sluttede. Mulder og Scullys forhold er så godt som ikke-eksisterende, og Scully arbejder nu som læge. Mulder aner en ny og endnu større konspiration, og Scully bliver modvilligt trukket med ind i efterforskningen.

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Læs mere >>

Ok