banner image

13 NUMRE AF HER&NU      KUN 299KR.

BESTIL HER

Ben Stiller: Modebranchen er svær at grine af

Ben Stiller og Owen Wilson giver modebranchen endnu en gevaldig overhaling i komedien Zoolander 2

Det er verden for sig selv, og kan for udenforstående virke nærmest lukket om sig selv. Derfor er det heller ikke den nemmeste branche at få til at grine af sig selv.

Nu gør Ben Stiller forsøget igen. 15 år efter Zoolander kommer efterfølgeren, hvor han både er bag kameraet og foran i selskab med Owen Wilson.

- Det er virkelig svært at lave satire i modebranchen, forklarer han i et interview med Esquire.

LÆS OGSÅ: Sådan har du ALDRIG set denne superstjerne

- Mest af alt fordi det er svært at finde noget, der overgår virkeligheden. Alt er jo helt ude af kontrol, forklarer komikeren, der har rundet de 50 år, og konstaterer, at det ikke er blevet nemmere at træde ind i modeverdenen.

I særdeleshed indtoget af sociale medier har betydet, at blikket er rettet endnu mere indad. I hvert fald er selfier blevet ganske populære, og så skal Stillers rolle som Derek Zoolander naturligvis også være med på bølgen.

LÆS OGSÅ: Zoolander hylder dansker: Mit livs største kærlighed

- Jeg er fra en generation, der nok er bekendt med det og kan lege med det (sociale medier, red.), men det falder mig ikke naturligt. Jeg kommer aldrig til at blive en person, der er tryg ved at instagramme selfier eller tager på Starbucks eller noget, men til denne film var det helt naturligt. For det er sådan Derek er, Derek skal tage selfier og lægge dem derud.

Se HER&NU's interview med Ben Stiller og Owen Wilson over artiklen

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Læs mere >>

Ok