banner image

13 NUMRE AF HER&NU      KUN 299KR.

BESTIL HER
Den oprindelige MacGywer var spillet af Richard Dean Anderson, der nød stor succes med serien.

Den nye MacGyver er fundet

Det er snart 20 år siden første afsnit af hitserien "MacGyver" blev vist. Nu bliver den fingersnilde agent vækket til live igen.

Der er ikke det, MacGyver ikke har fikset med et stykke gaffatape og en skruetrækker gennem tiden, og nu skal han til at være kreativ igen. 

LÆS OGSÅ: Cecilie Becks store sorg: Lillebror dræbt i ulykke

Det amerikanske tv-netærk CBS har lovet en genopstandelse til MacGyver, og nu har de også fundet en skuespiller, der skal overtage de store sko. Valget er faldet på den unge Lucas Till, 26, skriver The Hollywood Reporter.

LÆS OGSÅ: Peter Gantzler om ny engelsk dramaserie: Nemt at være viking

Artiklen fortsætter under billedetLucas Till spillede overfor Miley Cyrus i "Hannah Montana: The Movie", hvor han ender med at kysse filmens hovedperson. Foto: All Over

Lucas Till er netop nu aktuel i X-Men-serien, der kommer med en toer til maj. I filmen "X: First Class" spiller han den blonde mutant Havok, der kan skyde med dødbringende ringe af ukendt energi.

LÆS OGSÅ: Endnu en Prison Break-stjerne melder klar til comeback

Selvfølgelig hepper man på Till og de andre mutanter i X-Men-filmen, men det er nok en af hans mindre roller, hvor flest har heppet på ham. Før den store rolle i X-Men-serien spillede Lucas Till nemlig Taylor Swifts uopnåelige og allerede afsatte nabo i musikvideoen til hittet "You Belong With Me".

Se Lucas Till i Taylor Swifts musivideo her: 

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Læs mere >>

Ok