Blev gift ved første blik: Sådan går det Niels og Randi i dag
Randi og Niels holder stadig sammen godt ni måneder efter de blev gift.

Blev gift ved første blik: Sådan går det Niels og Randi i dag

Parret forventer at fejre bryllupsdag, hvor det hele startede.

Folk, der er med i "Gift ved første blik", kan faktisk ende med at finde kærligheden. Det er Randi Jespersen og Niels Pold et bevis på.

Med et kamerahold i ryggen sagde de ja til hinanden den 23. juni sidste år. Og i dag, små ni måneder senere, er de stadig sammen.

- Jeg er simpelthen så lykkelig over det match, der blev lavet, fordi vi passer så fint sammen. Vi er ikke officielt flyttet sammen endnu, men jeg er det meste af tiden hos Niels, og planen er, at jeg flytter ind inden længe, siger Randi Jespersen i en pressemeddelelse fra turistorganisationen Destination Bornholm.

LÆS OGSÅ: TAG TESTEN: Hvilken ‘Gift ved første blik’-type er du?

Her har man i samarbejde med rederiet Færgen valgt at forære parret et forlænget weekendophold i forbindelse med deres første bryllupsdag om tre måneders tid.

- Bornholm vil altid stå som noget særligt for os, fordi det var her, vores tid sammen startede. Vi talte vi ret tidligt om, at det kunne være sjovt at vende tilbage på vores første bryllupsdag, og derfor er vi meget glade og også lidt overvældede over, at vi nu har fået opholdet foræret. Det er en rigtig dejlig overraskelse, siger Niels Pold.

LÆS OGSÅ: "Gift ved første blik" skal igen skabe kærlighed

For Randi Jespersen var det naturligvis en dejlig oplevelse at deltage i programmet, hvor hun mødte sin ægtefælle, men opmærksomheden havde hun gerne været foruden.

- Det har været et meget intenst forløb med rigtig meget opmærksomhed, men heldigvis er spørgsmålene og genkendelsen begyndt at stilne lidt af nu. Under alle omstændigheder har det været det hele værd, fordi vi fandt hinanden, siger Randi Jespersen.

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Læs mere

Ok