Datoen klar: Nu kommer sæson 4 af Orange is the New Black

Det er syv måneder siden seneste sæson tre Orange is the New Black havde premiere, og fansene må vente yderligere nogle måneder på sæson fire

Succes-serien Orange is the New Black er klar til at tage hul på sæson fire. Netflix har afsløret, at den nye sæson får premiere 17. juni.

Dermed er der gået næsten præcist et år siden hele sæson tre blev gjort sluppet ud til den hastigt voksende fanskare.

Skaberen af serien, Jenji Kohan, har også i den kommende sæson sat rammerne i Litchfield-fængslet, men ellers holdt kortene meget tæt til kroppen. Det samme har seriens faste skuespillere.

LÆS OGSÅ: Afsløring: Her er det nye medlem af Sjit Happens

Seriens nye ansigt, Blair Brown, der spiller den Martha Stewart-inspirerede karakter, Judy King, afslørede dog på et pressemøde, at der er overraskelser i vente.

- Fordi sæson tre sluttede med et overfyldt fængsel, vil alle grupperingerne blive presset endnu tættere sammen og det vil skabe nye og overraskende alliancer, forklarede Blair Brown.

LÆS OGSÅ: Så lang tid skal du vente på Twin Peaks

Serien har hevet flere Emmy- og Golden Globe-nomineringer hjem hen over de seneste år. Det blev tre Emmy-priser i 2014 og en enkelt sidste år, hvor Uzo Aduba hjemtog én for andet år i træk for hendes præstation som Suzanne "Crazy Eyes" Warren.

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Læs mere

Ok