banner image

13 NUMRE AF HER&NU      KUN 299KR.

BESTIL HER

Datoen afsløret: Daredevil er tilbage på skærmen

Blev du bidt af den første sæson om den blinde superhelt Daredevil, kan du godt sætte kryds i kalenderen. Netflix har sat dato på sæson 2.

Det bliver 18. marts at Matt Murdock med superhelteidentiten Daredevil vender tilbage til skærmen i en ny sæson.

Det afslører Netflix sammen med friske billeder og en teaser for seriens nye sæson, der skal forsøge at bygge videre på den succesfulde premieresæson sidste år.

LÆS OGSÅ: 9 fremragende nye serier, der fik premiere i 2015

Artiklen fortsætter under billedetDaredevil står i sæson 2 over for blandt andet The Punisher, spillet af Jon Bernthal. Foto: Netflix

Det er fortsat Charlie Cox i hovedrollen som Daredevil. Han får i den nye sæson selskab af blandt andet Jon Bernthal, kendt fra "The Walking Dead" i rollen som superskurken The Punisher. Elodie Yung er castet til rollen som Daredevils kampsportstrænede kæreste og lejemorder Elektra, og hun bliver dermed den første ikke-amerikaner til at spille rollen som dén Marvel-figur.

LÆS OGSÅ: NCIS-stjerne stopper

Artiklen fortsætter under billedetElodie Yung i rollen som Elektra. Foto: Netflix

"Daredevil" er skabt af Drew Goddard, der fik sit gennembrud som manuskriptforfatter på tv-serierne "Buffy - Vampyrernes Skræk" og "Angel" og siden var med til at skrive og producere tv-serien "Lost". Han var også manuskriptforfatter og medproducer på sidste års biografsucces "The Martian" med Matt Damon i hovedrollen.

LÆS OGSÅ: Mads Mikkelsen bekræftet: Superskurk i nyt Marvel-eventyr

På producersiden står blandt andre Marco Ramirez ("Sons of Anarchy") og Douglas Petrie ("CSI").

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Læs mere >>

Ok