Datoen afsløret: Daredevil er tilbage på skærmen

Blev du bidt af den første sæson om den blinde superhelt Daredevil, kan du godt sætte kryds i kalenderen. Netflix har sat dato på sæson 2.

Det bliver 18. marts at Matt Murdock med superhelteidentiten Daredevil vender tilbage til skærmen i en ny sæson.

Det afslører Netflix sammen med friske billeder og en teaser for seriens nye sæson, der skal forsøge at bygge videre på den succesfulde premieresæson sidste år.

LÆS OGSÅ: 9 fremragende nye serier, der fik premiere i 2015

Artiklen fortsætter under billedetDaredevil står i sæson 2 over for blandt andet The Punisher, spillet af Jon Bernthal. Foto: Netflix

Det er fortsat Charlie Cox i hovedrollen som Daredevil. Han får i den nye sæson selskab af blandt andet Jon Bernthal, kendt fra "The Walking Dead" i rollen som superskurken The Punisher. Elodie Yung er castet til rollen som Daredevils kampsportstrænede kæreste og lejemorder Elektra, og hun bliver dermed den første ikke-amerikaner til at spille rollen som dén Marvel-figur.

LÆS OGSÅ: NCIS-stjerne stopper

Artiklen fortsætter under billedetElodie Yung i rollen som Elektra. Foto: Netflix

"Daredevil" er skabt af Drew Goddard, der fik sit gennembrud som manuskriptforfatter på tv-serierne "Buffy - Vampyrernes Skræk" og "Angel" og siden var med til at skrive og producere tv-serien "Lost". Han var også manuskriptforfatter og medproducer på sidste års biografsucces "The Martian" med Matt Damon i hovedrollen.

LÆS OGSÅ: Mads Mikkelsen bekræftet: Superskurk i nyt Marvel-eventyr

På producersiden står blandt andre Marco Ramirez ("Sons of Anarchy") og Douglas Petrie ("CSI").

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Læs mere

Ok