Ena Spottag og Rosalinde Mynster fra "Badehotellet".

Danskerne elsker Badehotellet: Sætter ny TV 2-rekord

Den succesfulde serie satte mandag aften ny TV 2-rekord.

De danske tv-seere var vilde med gårsdagens afsnit af "Badehotellet". Faktisk så vilde at et afsnit af en fiktionsserie på TV 2 aldrig har fået en bedre vurdering af seerne.

Tallene viser også, at cirka halvanden million tv-seere fulgte med, da afsnittet mandag aften blev vist på tv-kanalen.

Det skriver tv2.dk.

LÆS OGSÅ: Hr. Weise fra Badehotellet er også Svampebob Firkant

Rekorden er dog, at seerne, ifølge tal fra Gallup, på en skala fra 1 til 5 vurderede mandagens afsnit til rekordhøje 4,7, hvilket er rekord for samtlige fiktionsserier, der nogensinde har været sendt på TV 2.

LÆS OGSÅ: Badehotellet-stjerne: Jeg har været utrolig heldig

Ifølge tv2.dk er det kun sket to gange tidligere i Danmark, at en fiktionsserie har opnået så høj en vurdering, og det har begge gange været DR-serier. Første gang var et afsnit af "Matador" i 1998, mens anden gang var et afsnit af julekalenderen ”Tidsrejsen” i 2014.

- Det er helt fantastisk. Vi har slet ikke turde drømme om en vurdering på 4,7, det er højst sådan noget, man går og joker om, siger manuskriptforfatter på "Badehotellet" Stig Thorsboe til tv2.dk.

Han fortsætter.

- At det så lige netop er dette afsnit, der rammer 4,7, er jeg rigtig glad for, da det er et af de afsnit af 'Badehotellet', jeg selv er allermest tilfreds med. Jeg synes, at det på alle leder og kanter er et vellykket afsnit, som har et fantastisk flow og som kulminerer med, at Weyse skal redde to ægteskaber. Jeg synes, det hele fungerer, og skuespillerne gør det jo fantastisk, siger Stig Thorsboe.

LÆS OGSÅ: Badehotellet-stjerne: Der er mere mellem himmel og jord

Dermed fortsætter succesen for den populære serie. Tredje afsnit af tredje sæson kunne således mønstre hele 1.621.000 seere, hvilket gjorde det til det mest sete afsnit af en fiktionsserie siden ”Strisser på Samsø”.

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Læs mere >>

Ok