banner image

13 NUMRE AF HER&NU      KUN 299KR.

BESTIL HER
Tom Hardy er et af Hollywoods hotteste navne netop nu og modtog senest bunker af ros for sin indsats i "The Revenant".

Dansker instruerer ny Tom Hardy-serie

"The Revenant"-stjernen Tom Hardy er kommet under en danskers vinger.

I det store udland er det efterhånden et kendt faktum, men i Danmark er nyheden om, at den danske instruktør og producer Kristoffer Nyholm skal stå i spidsen for den længe ventede Tom Hardy-serie "Taboo" fløjet under radaren.

SE BILLEDERNE: Tom Hardy smider alt i Taboo

Kristoffer Nyholm, der har instrueret blandt andet "Forbrydelsen", "Nikolaj og Julie" samt et par afsnit af "Taxa", skal instruere seriens første fire af i alt otte episoder, skriver Deadline.

Artiklen fortsætter under billedetTom Hardy med den danske instruktør, Kristoffer Nyholm, under indspilningen. Foto: All Over

Her spiller "The Revenant"-stjernen Tom Hardy rollen som James Keziah Delaney, der vender tilbage til London i 1813 efter 10 år i Afrika – kun for at opdage, at han er blevet efterladt en mystisk arv af sin far.

- Det er en vidunderlig karakterdreven fortælling, og i høj grad den mørke verden af drama og intriger som jeg selv bliver draget af, har 64-årige Kristoffer Nyholm sagt.

- For mig virker det som en naturlig forsættelse af "Forbrydelsen" og "The Enfield Haunting". Vi har et fantastisk hold, der skal få det til at ske, og jeg ser frem til processen.

LÆS OGSÅ: Tom Hardy smider alt: Det betyder hans mange tatoveringer

"Taboo" forventes at få premiere i 2016. 

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Læs mere >>

Ok