Dansk filminstruktør har fundet sin stjerne
Abbey Lee er ikke kun skuespiller. Den 28-årige skønhed er også model.

Dansk filminstruktør har fundet sin stjerne

Nikolaj Arcel skal instruere den kommende filmatisering af Stephen Kings fantasy-romaner.

Den danske filminstruktør, Nikolaj Arcel, kan ånde lettet op, efter han har fundet sin kvindelige hovedrolle til filmatiseringen af Stephen Kings fantasy-romaner "Det Mørke Tårn".

Ifølge Deadline.com bliver det modellen Abbey Lee, der netop nu er aktuel i "Gods of Egypt" og også bidrog til "Mad Max: Fury Road", der skal spille rollen som Tirana.

LÆS OGSÅ: Nikolaj Arcel og Rosalinde Mynster går fra hinanden

Dermed bliver hun føjet til en liste med navne som Idris Elba og Matthew McConaughey. Som det er så populært i disse tider, er det planen, at filmen ligesom bøgerne skal ende ud i en serie.

Artiklen fortsætter under billedetNikolaj Arcel har tidligere dannet par med skuespillerinden Rosalinde Mynster. Foto: Klavs Bo Christensen

Første film tager udgangspunkt i den første bog "Revolvermanden", hvor forholdet mellem revolvermanden Roland Deschain og hans unge lærling Jake Chambers skal etableres.

LÆS OGSÅ: Nikolaj Arcel skriver storfilm for Matt Damon

Den næste store opgave bliver at finde ud af, hvem der skal spille rollen som Jake Chambers.

Abbey Lee er ikke uvant med danske instruktører, og hendes næste projekt, imens Arcel får styr på "Det Mørke Tårn", er da også "The Neon Demon", som Nicolas Winding-Refn instruerer. 

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Læs mere

Ok