Shemar Moore takker af efter 11 sæsoner i "Criminal Minds"

Criminal Minds-stjerne i chok-exit: Derfor stopper jeg

Shemar Moore har spillet rollen som Derek Morgan i 11 sæsoner af "Criminal Minds", men nu er det slut

Han har i 11 sæsoner fået pigehjerterne til at slå lidt hurtigere med sit flotte udseende, sin bløde stemmer og ikke mindst et kæmpe hjerte i den ellers tiltider voldsomme krimiserie "Criminal Minds".

Nu er det slut.

Lemar Moore trækker sig fra serien, og dermed er det slut med Derek Morgans rolle i serien, der debuterede i 2005 og fortsat holder fast i et stort og trofast publikum.

Hans sidste optræden var i det afsnit, der blev optaget tilbage i februar, men først vist i USA i påsken. Skuespilleren har således båret rundt på hemmeligheden i mere end en måned inden han tog afsked. Også på Instagram.

 

Det til trods, så er det endnu ikke helt sunket ind hos Shemar Moore.

- Jeg tror ikke, at det har ramt mig endnu, ikke bare at jeg er stoppet, men at det faktisk har været 11 år, forklarer den 45-årige skuespiller til magasinet Essence.

Se de mandlige stjerners ungdomsbillederStort galleri: Se de mandlige stjerners ungdomsbilleder

Over for E! News afslører han, at beslutningen om at stoppe skyldes ønsket om at prøve noget nyt.

- Jeg vil gerne se, hvad der ellers ligger til mig derude og venter, se hvad jeg ellers er i stand til både fagligt og personligt. Jeg leder efter en balance. Jeg vil gerne forelske mig, blive gift, have børn, rejse. Jeg vil gerne kunne gå flere ture med mine hunde. Rent ud sagt få lidt mere balance, forklarer skuespilleren, der iøvrigt ikke afskriver et comeback.

Uden at afsløre for meget, så bliver han således ikke dræbt i det sidste afsnit. Hans rolle stopper simpelthen for at hellige sig familielivet.

- Jeg troede, at de ville slå mig ihjel, forklarer Shemar Moore til E! News og takker producer Erica Messer for at det ikke blev sådan.

LÆS OGSÅ: NCIS-stjerne stopper

I stedet kan han nu vende tilbage på et senere tidspunkt. Og han holder døren åben, eller de elevatordøre, som han forsvinder bag i sit sidste afsnit.

- Jeg glæder mig til fremtiden og alle mulighederne, men skulle de invitere mig tilbage for en enkelt dans og muligheden for at spille sammen med de andre igen, så kan elevatordørene meget vel åbne sig igen.

Artiklen fortsætter under billedetShemar Moore startede sin karriere som fotomodel, og den tjans kunne han nok få igen, for selv i en alder af 45 år mønstrer han en imponerende fysik. Foto: All Over

Savner man Shemar Moore allerede, så kan man se frem til den romantiske komedie "The Bounce Back", der skulle få premiere engang i løbet af 2016. En film, som han selv har været med til at producere.

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Læs mere >>

Ok