Christiane om Richard Ragnwald: Han er under tøflen

Christiane om Richard Ragnwald: Han er under tøflen

Christiane Schaumburg-Müller anede ikke, hvem Richard Ragnvald var, før de mødtes i "Dit hjem i vores hænder"

I den nye omgang af "Dit hjem i vores hænder" på Kanal 4 har man hele denne uge kunne se Christiane Schaumburg-Müller dyste mod Richard Ragnvald. Flankeret af henholdsvis sin veninde Anne Kathrine Hermansen og hans kone Vibeke konkurrerer de to kendisser om at give et par helt almindelige hjem den bedste makeover. 

Artiklen fortsætter under billedetChristiane og Anne Kathrines mesterværk er reolerne, der er sat op i stuen. - Vi kalder den ChriChri-reolen og får den sat i produktion, jokede de to veninder. Reolen er bygget med plads til alle de Star Wars-figurer, husets beboere samler på. Foto: Laars E. Andreasen

Den første udfordring for Christiane var dog at placere dansktopstjernen. For selv om Richard tog guitaren med og sang for hende, var tv-værten stadig på bar bund. 

LÆS OGSÅ: Christiane sælger ud: Nu ryger garderoben

- Jeg kendte slet ikke Richard. Han talte meget om Giro413, men det sagde mig intet, indrømmer Christiane, der også blev helt forvirret, da Anne Kathrine begyndte at synge med på Richards store hit, "Tak fordi vi er venner".

Artiklen fortsætter under billedet- Vi har prøvet at være lidt kreative. Vi har fundet en gammel skolestol og en Nilfisk-kasse. Kassen har vi faktisk ledt længe efter. Men om han bliver glad for det, det er så spørgsmålet. Vi synes selv, det er fedt, sagde Christiane om drengeværelset, hun indrettede sammen med Anne Kathrine. Foto: Lars E. Andreasen

Selv om Richard gjorde meget for at få Christianes opmærksomhed, var det dog Vibeke, der gjorde mest indtryk på hende. 

LÆS OGSÅ: Efter besøg hos numerolog: Se Christianes nye navn

- Jeg tænker, han er lidt under tøflen. Det er ikke Richard, der indretter de rum. Det er Vibeke. Hun er virkelig et konkurrencemenneske. Og hun har totalt styr på det hele. En værdig modstander. Jeg er vild med hende, slog Christiane fast, da HER&NU besøgte de to rækkehuse i Vallensbæk syd for København, som skulle sættes i stand.

Artiklen fortsætter under billedet- Jeg maler. Det er jeg god til. Vibeke er god til resten, sagde Richard og gjorde klar til at give væggen endnu en tur med rullen. Foto: Lars E. Andreasen

Holdene konkurrerede også om at bruge en håndværker, der kan lidt af hvert. Og lige præcis sådan en, kan Christiane godt bruge.

- Hvis jeg havde en handyman til rådighed, ville jeg hver dag komme hjem til noget nyt. Han ville blive sat i gang med så mange ting, at der altid ville være noget at tage fat på. Jeg får så mange idéer hele tiden. Så det er måske meget sundt, at jeg ikke har det, sagde Christiane og lyste op i sin velkendte, smittende latter.

LÆS OGSÅ: Christiane: Jeg har grimme tæer

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Læs mere

Ok