Caroline praler med sit vilde liv: Jeg er meget kendt

Caroline praler med sit vilde liv: Jeg er meget kendt

I det amerikanske realityshow ”Ladies of London” bliver Caroline Fleming fremstillet som kongelig. Og den illusion vil hun åbenbart ikke tage fra seerne, for intet sted i serien ser man hende rette den påstand.

Til gengæld får hun mægtig travlt, da en af de andre kvinder i serien kalder hende for "en cougar". Titlen som cougar – en kvinde, der går efter yngre mænd – får hun, da det kommer frem, at den 40-årige Caroline under optagelserne er begyndt at se en 10 år yngre mand. Det får hende til at se rødt og forlange en undskyldning.

LÆS OGSÅ: Caroline Fleming overrislet: Våd julefrokost

Artiklen fortsætter under billedetCaroline afslører, at hun dater en 10 år yngre mand. Det får en af de andre kvinder i programmet til at kalde hende "en cougar" - til Carolines store fortrydelse. Foto: NBC Universal

I "Ladies of London", der lige nu bliver sendt på TV3, forklarer Caroline Fleming også, hvordan hun måtte "flygte" til London for at slippe for de danske medier.

LÆS OGSÅ: Remees vilde plan: Flytter til USA

- I Danmark er der så mange paparazzier, så at rejse til England var en meget bevidst beslutning. Jeg ville være den person, jeg er, uden konstant at blive set og bedømt af andre, forklarer hun. Fleming flyttede dog allerede til London i 1995 - altså 12 år før hendes første realityshow "Baronessen" blev sendt på TV 2. Ifølge Ekstra Bladet blev Caroline første gang omtalt i de danske medier i 2005, og derefter først to år senere i forbindelse med TV2-progammerne.

Artiklen fortsætter under billedet- I Danmark siger de: Caroline Fleming er en person, der har sans for de fineste ting i livet, forklarer hun om sig selv i "Ladies of London". Foto: NBC Universal

LÆS OGSÅ: Caroline Flemings trussel: Jeg skrider

I et kommende afsnit ser man Caroline Fleming i samtale med sin terapeut. Eller rettere ser man Caroline tale, og hver gang terapeuten forsøger at sige noget, afbryder hun hende. Da Fleming så det, blev hun så tosset på de amerikanske producenter, at hun, som HER&NU tidligere har afsløret, truede med at trække sig fra showet. Spørgsmålet er dog, om hun når at gøre alvor at truslen, for nye afsnit af "Ladies of London" hænger i en tynd tråd efter skuffende seertal. Den amerikanske tv-station Bravo, der sender serien, har endnu ikke besluttet sig for, om de vil fortsætte.

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Læs mere

Ok