banner image

13 NUMRE AF HER&NU      KUN 299KR.

BESTIL HER

Caroline Fleming om Ladies of London: Jeg krummer tæer

Caroline Fleming er chokeret over, hvordan der bliver klippet i "Ladies of London", men afviser ikke at fortsætte

Det er ikke kun TV3's seere, der undrer sig over Caroline Fleming i realityshowet "Ladies of London". Hun har også selv svært ved at se programmerne, der har været sendt på amerikansk tv.

- Jeg har da fået nogle gode ting ud af det, men jeg sidder også og krummer tæer. Fordi det, der bliver vist, er ikke altid det, der skete. Man skal tage det med et gran salt. Eller 500, advarer ­Caroline Fleming.

LÆS OGSÅ: Mary giver den kolde skulder: Dropper Caroline

Overfor HER&NU slår hun også fast, at der kommer helt andre ­boller på suppen, hvis hun skal fortsætte i flere afsnit. Især er hun skuffet over måden, hun blev fremstillet på, da hun var i samtale med sin terapeut. Det var klippet, så hun faktisk ikke lod terapeuten få et ord indført.

- Det er jo vildt at opleve, hvordan folk kan være kreative. Når man siger ja til at være med i sådan noget (som "Ladies of London", red.), går man ind i det uvidende om, hvor kreative de kan være, siger Caroline, der gav producerne en reel advarsel efter episoden.

LÆS OGSÅ: Caroline Fleming: Jeg er til for at hjælpe andre

Hun gider heller ikke deltage i alt det fnidder, der opstår mellem den håndfuld veninder, der udgør castet i realityshowet.

- Jeg er ikke en, der har lyst til at blande sig i andres ting. Der er drama nok i den her verden i forvejen. Når to mennesker har noget, må det være mellem dem og ikke for andre at diskutere. Lad mig sige det på den her måde, hvis jeg skal være med en sæson mere, har jeg nogle erfaringer med mig. Jeg ved nu, at hvert ord kan blive brugt og misbrugt.

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Læs mere >>

Ok