banner image

13 NUMRE AF HER&NU      KUN 299KR.

BESTIL HER

Carl Mørck er tilbage: Her er traileren for ”Flaskepost fra P”

Lederen af Afdeling Q står overfor store udfordringer i den nye film

Carl Mørck (Nikolaj Lie Kaas) får sin sag for i den tredje film om lederen af Afdeling Q. Carl og assistenten Assad finder en otte år gammel flaskepost, der indeholder et råb op hjælp. Samtidig forsvinder et søskendepar som er opvokset i en religiøs menighed i Danmark og Carl og Assad (Fares Fares) finder hurtigt en forbindelse mellem de to sager. Men sagen trækker meget mere blodige spor end først antaget. 

LÆS OGSÅ: Birgitte Hjort: Sådan fik jeg rollen i Vinyl 

- ”Flaskepost fra P” handler om tro – og manglen på tro. Det er en historie om kollegaer, som aldrig har snakket om, hvad de mener privat, om religion og livssyn. Pludselig bliver deres private meninger vigtige i en efterforskning, siger instruktøren Hans Petter Moland om filmen i en pressemeddelelse og fortsætter:

- Filmen bevæger sig mellem religiøse og økonomiske klasser. Det bliver en arena for møder mellem mennesker, som lever i parallelle virkeligheder i et moderne europæisk samfund. Om dybt troende og en ny underklasse i Udkantsdanmark, overset og ignoreret af resten af samfundet. 

LÆS OGSÅ: Hun lægger dansk stemme til Violetta: Unge piger kimede mig ned 

Nikolaj Lie Kaas, Fares Fares og Johanne Louise Schmidt er tilbage i rollerne som henholdsvis Carl Mørck, Assad og Rose.

Norske Jakob Oftebro er ny på holdet. Han spiller Pasgård. Ny i rollebesætningen er også Signe A. Mannov som skal spille psykologen Mona Karlsen. I bøgerne har Mona Karlsen og Carl Mørck en kompliceret romantisk relation.   

SE BILLEDET: Hun skal spille Mona i "Flaskepost fra P" 

Nikolaj Arcel har igen skrevet manuskriptet, mens det er Hans Petter Moland som instruerer. ”Flaskepost fra P” er en del af Jussi Adler-Olsens populære bogserie om Carl Mørck og Afdeling Q.

Filmen får premiere den 3. marts 2016. 

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Læs mere >>

Ok