banner image

13 NUMRE AF HER&NU      KUN 299KR.

BESTIL HER

”Breaking Bad”-forfatter laver ”Anne fra Grønnebakken”

Historien om den lille rødhårede spilopmager bliver til en ny CBC-serie

Lucy Maud Montgomerys klassiske bøger om den rødhårede ”Anne fra Grønnebakken” skal laves til en ny serie på Canada’s CBC. Det annoncerede stationen tirsdag. 

Det bliver ”Breaking Bad”-forfatteren Moira Walley-Beckett som skal skrive seriens otte episoder. Serien starter optagelser til foråret og får premiere i 2017.

SE BILLEDERNE: Sådan ser børnene fra det Lille hus på prærien ud i dag

Serien handler om den forældreløse Anne Szhirley som ender med at blive adopteret af de to ældre søskende Matthew og Marilla Cuthbert. Den lille vildkat kommer til at forandre deres liv, mens hun lærer om livet på godt og ondt.

- De problemstillinger Anne arbejder møder er moderne problemstillinger: feminisme, fordomme, mobning og et ønske om at høre til. Indsatserne er høje og hendes følelsesmæssige rejse er omtumlet. Jeg er begejstret over at dykke dybt ned i historien, skubbe til grænserne og give den nyt liv, siger Moira Walley-Beckett ifølge Hollywoodreporter

LÆS OGSÅ: Sjældne billeder: "Harry Potter" viser kæresten frem  

Udover "Breaking Bad" har hun skrevet episoder til "Pan Am", "Eli Stone" og "Flesh and Bone". Det er ikke første gang "Anne fra Grønnebakken" bliver filmatiseret. I 1985 udkom den første serie og fik en stor fanskare verden over.  

 

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Læs mere >>

Ok