banner image

13 NUMRE AF HER&NU      KUN 299KR.

BESTIL HER
Angelina ses her med Shiloh i venstre hånd, mens Know og Zahara hånd i hånd går bagefter. Pax er i den hvide trøje lidt bag de andre.

Brad og Angelinas børn får Hollywood-debut

Fire af børnene lægger stemmer til små roller i Kung Fu Panda 3

Det var nærmest en familiefest for Angelina Jolie at indspille ”Kung Fu Panda 3”. Hun lægger stemme til tigeren Tigress, men hun er ikke den eneste fra Jolie-Pitt-klanen som er med i den nye film. Hele fire af børnene fik lov til at prøve kræfter med dubbing. Pax, 12, Zahara, 10, Shiloh, 9, og Knox, 7 spiller små pandaunger som man i filmen kan høre ivrigt slubre suppe i sig.  

- De var en smule sky. De vil ikke rigtigt være skuespillere, men jeg ville ikke have de gik glip af muligheden. De kom ind og havde det rigtig sjovt, siger Angelina Jolie til Entertainment Tonight.  

LÆS OGSÅ: 10 ting du ikke vidste om Coming to America  

Det er ikke første gang Angelina Jolie har arbejdet sammen med sine børn. I ”Maleficent” spillede hun sammen med sin datter, Vivienne, men det var slet ikke meningen den lille pige skulle have været med.

- Vi synes det er sjovt for vores børn at have små roller i vores film og hygge med os på settet, men ikke for at de kan blive skuespillere. Det er ikke mit og Brads mål. Men alle de andre tre- og fireårige turde ikke komme tæt på mig. Det var nødt til at være et barn som kunne lide mig og ikke var bange for mine horn, øjne og kløer. Så det blev nødt til at være Viv, udtalte Angelina Jolie om castingen af datteren i sin tid.

LÆS OGSÅ: Bridget Jones-film får tre forskellige slutninger 

Angelinas 14-årige Maddox var produktionsassistent under Angelinas sidste film ”By the Sea”, ligesom han har hjulpet hendes med sin kommende film ”First They Killed My Father: A Daughter of Cambodia”, hvor han har taget stilbilleder.

LÆS OGSÅ: NCIS-stjerne stopper 

Du kan se et kort glimt af de fire børns rolle i klippet nedenunder. 

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Læs mere >>

Ok