Bekræftet: Ny sæson af Badehotellet på vej
Den tredje sæson er endnu ikke slut, men de mange danskere der følger med i "Badehotellet" kan allerede nu se frem til en fjerde sæson.

Bekræftet: Ny sæson af Badehotellet på vej

Danskerne er vilde med "Badehotellet" og bliver nu belønnet med en fjerde sæson.

Mandagens afsnit af "Badehotellet" fik den højeste vurdering for en TV 2-fiktionsserie nogensinde, og seertallene flyver af sted med cirka 1,5 millioner danskere i fanskaren.

Derfor er det heller ikke den helt store overraskelse, at TV 2 nu bekræfter, at serien vender tilbage med en fjerde sæson.

- Jeg er rigtig glad for at kunne bekræfte, at der kommer en fjerde sæson af "Badehotellet". Vi sætter utroligt stor pris på den fantastiske opbakning, seerne giver til serien, og de mange fans kan allerede nu godt begynde at glæde sig til sæson fire, siger fiktionschef på TV 2, Katrine Vogelsang, til tv2.dk.

LÆS OGSÅ: Danskerne elsker Badehotellet: Sætter ny TV 2-rekord

Hun siger, at der formentlig også kommer en femte sæson.

- Der har fra begyndelsen været et ønske om at lave fem sæsoner af "Badehotellet". Nu er den fjerde bekræftet, og det ser lyst ud for en femte sæson også, siger hun.

LÆS OGSÅ: Hr. Weise fra Badehotellet er også Svampebob Firkant

Manuskriptforfatterne Hanna Lundblad og Stig Thorsboe siger samtidig, at der vil komme nye karakterer til.

- Der dukker også nye ansigter op på det lille badehotel. Både nogle der tager hovedindgangen belæsset med dyre læderkufferter, og andre der banker på køkkendøren med hatten i hånden, lyder det fra makkerparret.

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Læs mere

Ok