banner image

13 NUMRE AF HER&NU      KUN 299KR.

BESTIL HER

Beates baby blev filmholdets maskot

At gå fra arm til arm hos skuespillere og andre filmfolk har haft en positiv indflydelse på den lille knægt, fortæller hun.

Skuespilleren Beate Bille fik hænderne fulde, da hun skulle indspille den nye dramaserie "Black Widows".

Blot fire måneder efter hun var blevet mor til en lille dreng, gik optagelserne i gang, og så var der ingen anden udvej end at tage den lille knægt med til Finland, hvor optagelserne skulle finde sted.

- Vi optog tre-fire måneder i Finland, så på den måde har det været en helt ny måde for mig at arbejde på - med en baby på armen i et andet land, fortæller Beate Bille i tv-indslaget, som du kan se over artiklen.

LÆS OGSÅ: Black Widows: Det kan du forvente dig af den nye nordiske dramasatsning

Med sig havde Beate Bille en barnepige, der kunne hjælpe med at aflaste skuespillerinden.

-  Man kan sige, at jeg var mere spændt for, end jeg normalt har været. Han var med mig på settet og med en babysitter i filmbussen ved siden af. Han var med mig hele tiden, og det fungerede faktisk rigtig, rigtig fint, fortæller hun.

Artiklen fortsætter under billedetSkuespillerinden Beate Bille har en af de tre hovedroller i serien "Black Widows". Foto: Bo Nymann

At have et lille barn med på filmoptagelserne viste sig dog at være en rigtig populær beslutning. Den lille fyr udviklede sig nemlig hurtigt til at blive hele filmholdets kæledægge.

- Han blev helt klart vores lille maskot, og han er blevet en super social lille fyr, som enormt godt kan lide at gå fra arm til arm. Han er rigtig sød og glad, siger hun med et smil.

LÆS OGSÅ: TV3 satser stort: Nyt nordisk tv-drama på vej

Med optagelserne til "Black Widows" vel overstået, står den nu på afslapning for Beate Bille, der har valgt at dedikere den kommende tid til sine to små børn.

- Nu skal jeg slappe lidt af og sunde mig. Jeg er hjemme med mine børn lige nu, så det nyder jeg. Det har helt klart været et presset halvt år, slår hun fast.

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Læs mere >>

Ok