banner image

13 NUMRE AF HER&NU      KUN 299KR.

BESTIL HER
Tredje sæson er slut, men bare rolig: "Badehotellet" vender tilbage med en fjerde sæson.

Badehotellet-stjerne: Nu skal du se disse serier

Der er langt fra "Twin Peaks" til "Badehotellet", men ikke desto mindre er den på Ena Spottags liste over serier, der kan udfylde tomrummet, imens vi venter på sæson fire.

Her til aften løb det sidste afsnit af "Badehotellets" tredje sæson over skærmen.

Den populære TV 2-serie er allerede blevet forlænget med en fjerde sæson, men imens man venter, kan mandagene føles så tomme. Så er det godt, at der er masser af andre tv-serier at vælge imellem.

SE DEN VILDE FORVANDLING: Badehotellet-stjerner springer ud som hotte sild 

HER&NU har spurgt "Badehotellet"-stjernen Ena Spottag, hvilke tre serier hun vil anbefale, at man kaster sig over, imens vi venter på sæson fire. Hun fik lov at vælge fri på alle hylder, det er altså ikke nødvendigvis serier, der minder om den succesfulde TV 2-serie.

- Jeg er ikke så god til at se danske ting, men jeg har tre gode serier, siger Ena Spottag, der har valgt følgende:

Twin Peaks:

- Jeg er selv lige begyndt på "Twin Peaks" igen. Det er lang tid siden, den blev lavet, og jeg har set den før, men jeg synes ikke, at man kan få nok af den. Den er jo også blevet meget aktuel igen, efter det er kommet frem, at der bliver lavet en ny sæson, siger Ena Spottag.

LÆS OGSÅ: 25 år senere: Det blev der af stjernerne fra "Twin Peaks"

Community:

- Det er en rigtig god tv-serie, som er ret nørdet. Den handler om nogle, der må tage på community college i USA, og så kender man det fra sig selv, hvis man som jeg har gået på HF, at man møder nogle rigtig sjove typer. Det gør de også.

LÆS OGSÅ: Danskerne elsker Badehotellet: Sætter ny TV 2-rekord

Deadwood:

- Selv om den slutter lidt ud i det blå, vil jeg anbefale "Deadwood". Det er en western, der foregår i en lille guldgraver-by uden for lands lov og ret. Den er fantastisk med sej action, cool karakterer og fede monologer.

LÆS OGSÅ: Liste: Her er historiens mest populære programmer på DR1 og TV 2

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Læs mere >>

Ok