banner image

13 NUMRE AF HER&NU      KUN 299KR.

BESTIL HER
Anne Louise Hassing i rollen som Therese i TV 2's gigantsucces Badehotellet.

Badehotellet sætter ny rekord

I en tid, hvor streamingtjenesternes indtog har gjort det sværere at samle familien foran godt gammeldags flowtv, har Badehotellet taget Familien Danmark med storm. Nu med ny seerrekord

Vi kommer næppe nogensinde til at opleve seertal på højde med Matador i Danmark igen, dertil er seervaner og kanaludbud blevet for stort, men Badehotellet har om nogen kunnet samle danskerne foran tv-skærmene.

Faktisk i så markant grad, at seertallene er de bedste for en fiktionsserie på TV 2 siden Strisser på Samsø for snart 20 år siden.

Mandagens sæsonafslutning markerede i den forbindelse et nyt højdepunkt. Ifølge TV 2 var der ikke færre end 1.623.000, der fulgte med, og det er ny rekord.

LÆS OGSÅ: Badehotellet-stjerner springer ud som hotte sild

Det betyder samtidig, at serien har overgået seermagneten "Nikolaj og Julie" og meget tæt på at matche det mest sete afsnit af "Ørnen", der hev 1.678.000 danskere ind foran tv'et i 2005.  Begge serier, som DR står bag.

LÆS OGSÅ: Her er de mest populære programmer på DR1 og TV 2

Afstanden op til TV 2's største seersucces nogensinde er dog fortsat til at føle på. Enkelte afsnit af Strisser af Samsø trak over to millioner seere, og skal man sammenligne med alle tiders største seersucces "Matador", så bliver det en nærmest urealistisk rekord at slå.

LÆS OGSÅ: Badehotellet-stjerne: Min store kærlighed

I henholdsvis 1982 og 1985 formåede et Matador-afsnit at trække over 3,5 millioner seere. Rekorden på 3.641.000 blev paradoksalt nok sat, da serien blev genudsendt og mange derfor allerede havde set afsnittet nogle år tidligere.

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Læs mere >>

Ok