Årgang 0-Stephanie: Nogle gange har jeg lyst til at sige stop
Stephania fra "Årgang 0" drømmer i ny og næ om en hverdag uden kamera.

Årgang 0-Stephanie: Nogle gange har jeg lyst til at sige stop

Tre døre gik i stykker, og vi drak og larmede lidt meget, siger Stephanie om årets fødselsdagsfest.

"Årgang 0"-stjernen Stephanie er efterhånden blevet et kendt ansigt i gadebilledet qua sin deltagelse i TV 2-programmet, og det er ikke udelukkende en positiv oplevelse.

Det fortæller Stephanie til metroxpress.

- Der er øjeblikke, hvor man godt kunne være fri for hele tiden at have et kamerahold i hælene. Og selv om jeg er vant til at blive interviewet ret tit, kan det godt være underligt, når man skal huske tilbage på situationer.

- Men så tænker jeg, at jeg ikke har lyst til at stoppe, for jeg kan jo godt lide at lave det, og jeg ved, en masse mennesker godt kan lide at følge med, siger hun.

LÆS OGSÅ: Årgang 0-Rachel: Sådan var min fødselsdag

De senere år har der været flere og flere, som genkender hende på gaden, og det kan være anstrengende, når folk hvisker og peger. Heldigvis kan hun gå nogenlunde i fred i hjembyen Slagelse, ligesom klassekammeraterne og veninderne fuldstændigt ignorerer det faktum, at Stephanie er et kendt ansigt.

Hun er efterhånden blevet 16 år, og det er noget, man vil kunne mærke i næste sæson.

- Jeg holdt fødselsdagsfest for nogle venner den 22. januar, hvor det gik lidt vildt for sig. Tre døre gik i stykker, og vi drak og larmede lidt meget. TV 2 havde en mand med til festen, så det kommer man til at opleve næste år, siger hun.

LÆS OGSÅ: Årgang 0 afslører: Det kommer du til at se i 2016

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Læs mere

Ok