banner image

13 NUMRE AF HER&NU      KUN 299KR.

BESTIL HER

Rachel: Årgang 0 behøver aldrig at slutte

"Årgang 0" synger efterhånden på sidste vers. Som udgangspunkt lyder familiernes kontrakt på 18 år, men Stephanie og Rachel afviser ikke at serien kan fortsætte efter deres 18. fødselsdag

I går aftes rullede årets sidste afsnit af ”Årgang 0” over skærmen. Efter planen er det den næstsidste sæson, der starter næste vinter, men Årgang 0-stjerner er åbne for en forlængelse af programmet.

Efter gårsdagens afsnit deltog de tre deltagere i en livechat på TV2’s hjemmeside, hvor især Rachel melder klart ud om hendes engagement i programmet:

- Jeg vil gerne fortsætte i Årgang 0, indtil det er færdigt - om det er, til jeg er 18 eller i tyverne, eller om det er et livsvarigt projekt, så fortsætter jeg.

LÆS OGSÅ: Theresia og Rachel fra "Årgang 0" på skønhedsklinik

Rachel fortæller også, at hun synes, hendes forældre tog det rigtige valg, da de tilmeldte sig programmet helt tilbage i 1999, og at hun selv ville have gjort det samme, hvis det var hende, der skulle have valgt.

Artiklen fortsætter under billedetRachels mor Theresia har heller ikke fortrudt deres deltagelse i programmet. Hun synes, det er et spændende projekt at deltage i og beskriver det "som et spejlbillede af Danmark" i Billed-bladet. Foto: Per Arnesen/TV"

Stephanie bliver i live-chatten også spurgt til, hvor længe hun vil fortsætte i Årgang 0:

- Jeg har tænkt mig at blive ved, til det er slut - altså til vi bliver 18 år. Jeg kunne også godt forestille mig at blive ved længere, hvis det var muligt.

LÆS OGSÅ: Mig og min mor-stjerne siger nej til playboy

TV2 redaktør Mette Heiberg er også åben for at holde kik-hullerne til de 3 danske familie åbne. Til Billed-Bladet har hun fortalt:

- Det oprindelige programkoncept er, at vi følger børnene, til de bliver voksne – altså 18 år. Men som der bliver sagt i introen til programmerne: Kun én ting er sikkert – livet går sjældent, som man har planlagt. Og vi kan jo heller ikke forudsige, hvad der kan ske, men som minimum følger vi dem til deres 18. år.

Christian, som er den eneste mandelige deltager er også den eneste der ikke kan forestille sig at forsætte i programmet efter han er blevet myndig. I livechatten svarer han:

LÆS OGSÅ: Nu kan du se skandale-filmen om Mary på dansk tv

- Det slutter, når vi bliver 18, og det er egentlig bare der, jeg har tænkt mig at stoppe.

Så mulighederne for at kunne følge de to unge damer langt ud i fremtiden er der. Vi krydser fingre!

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Læs mere >>

Ok