Ambitiøs plan: Alle Nickelodeon-stjernerne samles i én film
SvampeBob Firkant kan vende tilbage til filmlærredet og denne gang i selskab med en række andre stjerner fra Nickelodeon-universet.

Ambitiøs plan: Alle Nickelodeon-stjernerne samles i én film

Normalt har deres egne serier, men en lang række kendte figurer fra Nickelodeon er nu på vej i en fælles film

Hvad har SvampeBob Firkant, Teenage Mutant Ninja Turtles og Rollinger til fælles. Ind til videre ikke andet end at de alle er del af den store mængde kendte skikkelser fra Nickelodeon.

Nu kan de tilgengæld meget vel være på vej mod en forening i en film, der skal rumme så mange Nickelodeon-figurer som muligt.

Ifølge Deadline har Paramount Pictures og Nickelodeon sat ægteparret Jared og Jarusha Hess til at skrive et manuskript til en film, der ind til videre er døbt "NickToons", der er fællesbetegnelsen for de kendte figurer i Nickelodeon-universet.

LÆS OGSÅ: Hun kan spille Cruella i ny 101 dalmatiner-film

Foruden de allerede nævnte tæller det også kendte skikkelser fra serier som "Ren og Stimpy", "De Fantastiske Fehoveder", Rockos nye liv" og "Fanboy & Chum Chum".

Ifølge Deadline kan der blive tale om et filmprojekt, der blander rigtig spillefilm og tegnefilm som det kendes fra blandt andet "Hvem snørede Roger Rabbit", der også samlede flere kendte tegneserie-figurer i én og samme film for første gang, og "Space Jam", der samlede Warner Bros.’ Looney Tunes-figurer i én film.

LÆS OGSÅ: Stalkede Disney-stjerne i seks år: Nu er de kærester

Ud over at være med til at skrive manuskriptet skal Jared Hess også instruere "NickToons". Han har tidligere blandt andet instrueret komediefilmen "Nacho Libre" med Jack Black og animationsserien "Napoleon Dynamite", som han skabte sammen med blandt andre Jarusha Hess.

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Læs mere

Ok