banner image

13 NUMRE AF HER&NU      KUN 299KR.

BESTIL HER
Amanda Collin i rollen som den stærkt troende Rakel.

Amanda fra "Sjit Happens" er med i Flaskepost fra P

For Amanda Collin var det en sjov oplevelse pludselig at være en del af en kæmpeproduktion som "Flaskepost fra P".

En af årets mest hypede danske film har premiere på torsdag, hvor filmatiseringen af Jussi Adler-Olsens "Flaskepost fra P" rammer de danske biografer.

På rollelisten finder man et relativt ubeskrevet blad i Amanda Collin, der spiller rollen som den religiøse Rakel, hvis to små børn bliver bortført af en seriemorder. Filmen er den hidtil største produktion, som Amanda Collin har været med i, og det var en sjov og lærerig oplevelse.

- Det var virkelig sjovt, og folk var meget, meget søde og professionelle. Jeg tror, at det fedeste ved en stor produktion er, at der er så mange dygtige mennesker over det hele. Det er der også andre steder, men her er der mange mennesker, som har styr på, hvor du er, hvad du skal, hvor du skal hen, om du lige skal tisse af, eller om du er tørstig, inden du skal fra A til B. Det er skønt, for man får virkelig lov til at koncentrere sig 100 procent. Det må være som at spille en professionel tenniskamp med boldhentere, maskiner og trimmet græs over det hele, siger 29-årige Amanda Collin til HER&NU.

Artiklen fortsætter under billedetNikolaj Lie Kaas er atter tilbage i rollen som Carl Mørck. Foto: Nordisk Film

LÆS OGSÅ: Hun skal spille Mona i ”Flaskepost fra P”

Indtil nu har hun haft mindre roller i eksempelvis hitserien "Sjit Happens" og dramaet "Ækte Vare", men om få dage skal familien og vennerne se Amanda Collin i en decideret storfilm, og det glæder hun sig til.

- Det fyldte rigtig meget hos mig, da vi optog den, for det var en stor ting at lave, og jeg havde nogle gode oplevelser, som jeg jo selvfølgelig delte med min familie og mine nærmeste. Så nu skal jeg vise dem, hvad det er, jeg har lavet, siger hun og fremhæver særligt samarbejdet med instruktøren Hans Petter Moland som en god og lærerig oplevelse.

Artiklen fortsætter under billedetAmanda Collin i rollen som Rakel. Foto: Nordisk Film

For at forberede sig til rollen som Rakel knoklede hun med sin skuespilcoach, ligesom hun gik i kirke og overværede gudstjenester for at blive klædt endnu bedre på. En rolle i hvad der sandsynligvis bliver årets mest sete danske film var en stor chance, der ikke skulle glippe.

LÆS OGSÅ: Nikolaj Lie Kaas: Von Trier brugte mine forældres selvmord imod mig

At det så pludselig var Nikolaj Lie Kaas der sad for den anden ende af bordet, lægger man som skuespiller ikke så meget i.

- Selvfølgelig er det altid spændende at skulle arbejde med folk, du ser op til og respekterer arbejdsmæssigt, men heldigvis er alle jo bare mennesker og ikke guder, og ligeså snart man har sagt goddag, er man jo bare, som man normalt er. Der er så mange dygtige mennesker i branchen alene i Danmark, at det ville være svært at arbejde, hvis man fik dårlig mave, hver gang man sad over for en dygtig skuespiller... men man kan godt have dårlig mave op til, forklarer hun med et grin.

"Flaskepost fra P" har premiere i de danske biografer den 3. marts.

Se traileren herunder:

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Læs mere >>

Ok