Amanda fra Badehotellet: Mærkeligt at Max forsvandt
Amalie Dollerup, her i rollen som Amanda.

Amanda fra Badehotellet: Mærkeligt at Max forsvandt

Hvor blev Max af, lyder det undrende fra Amanda.

Amalie Dollerup kunne mandag aften for sidste gang i denne omgang ses i rollen som overklassepigen Amanda i hitserien "Badehotellet".

I den forbindelse har metroxpress snakket med skuespillerinden, der erkender, at hun undrede sig lidt over en bestemt detalje i slutningen.

- Den var på mange måder god. Men det var som om, Max meget hurtigt forsvandt ud af billedet. Det syntes jeg var lidt mærkeligt, men det er jo noget med de mænd, der står i vejen for Amanda.

- De siger alle sammen, hvad hun skal, så jeg tror, det er helt rigtigt, at hun måske skal prøve at nyde at være sig selv, siger Amalie Dollerup, der samtidig understreger, at hun ikke aner, hvad der kommer til at ske i den fjerde sæson, som filmholdet end ikke er begyndt at optage endnu.

LÆS OGSÅ: Badehotellet-stjerner springer ud som hotte sild

"Badehotellet" er blevet en kæmpe succes for TV 2. Serien scorer høje vurderinger hos seerne, der flokkes om programmet. Omkring halvanden million danskere har trofast fulgt med, når livet har udspillet sig på Fru Andersens badehotel, og det har man kunne mærke på folks reaktioner.

- Det har helt klart ændret sig i løbet af de tre sæsoner. I starten syntes folk, jeg var pisse irriterende og kunne sige til mig, at jeg skulle være lidt mere glad. Nu smiler de og er søde og tør sige hej. Det er meget sjovt, men også lidt underligt. Jeg tager det selvfølgelig som et kompliment, at de forbinder mig med min rolle, siger Amalie Dollerup.

LÆS OGSÅ: Badehotellet-stjerne: Nu skal du se disse serier

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Læs mere

Ok