banner image

13 NUMRE AF HER&NU      KUN 299KR.

BESTIL HER
Kim Basinger skal spille rollen som Elena Lincoln.

30 år efter 9½ uge: Kim Basinger i Fifty Shades Darker

Hun var med til at skubbe til de seksuelle grænser i den kontroversielle film "9½ uge" for 30 år siden, og nu træder Kim Basinger igen ind i et sadomasochistiskunivers, når hun får en bærende rolle i "Fifty Shades Darker"

Det skabte voldsom opsigt, da Kim Basinger og Mickey Rourke i 1986 tonede frem i "9½ uge". Det erotiske og sadomasochistiske drama skubbede til grænserne for, hvad der kunne vises i en almindelig biograf, og var således med til at bane vejen for lignende film, herunder "Fifty Shades of Grey", der havde premiere for et år siden.

LÆS OGSÅ: ”Du’ ik’ som de andre pi’r”-sanger: Sådan lyder og ser han ud i dag

Nu er Basinger klar til at træde ind i sadomasochistiske univers igen, for hun er blevet castet til en bærende rolle i "Fifty Shades Darker", der er fortsættelsen til "Fifty Shades of Grey".

LÆS OGSÅ: 30 års jubilæum: 9½ frække facts om 9½ uge

Kim Basinger, der er blevet 62 år, skal spille rollen som Elena Lincoln. Det var hende, der forførte en ung Christian Grey og introducerede ham for sadomasochisme.

Artiklen fortsætter under billedetKim Basinger i "9½ uge". Foto: All Over

LÆS OGSÅ: MGP’s ”Shake Shake”-Nicolai: Her er han i dag

Foruden Kim Basinger er Bella Heathcote castet til en anden væsentlig rolle i den kommende film. Hun spiller Leila Williams, en psykisk syg kvinde, der har haft et forhold til Christian Grey og ender med at stalke hovedpersonen Ana.

SE TRAILEREN: Sofie Gråbøl og Lars Mikkelsen i ny barsk dansk storfilm

Efter en del usikkerhed om fortsættelsen er "Fifty Shades Darker" planlagt til premiere 10. februar 2017 og både Dakota Johnson og Jamie Dornan er tilbage i hovedrollerne. Filmen bliver instrueret af James Foley, der blandt andet har instrueret flere afsnit af Netflix-serien "House of Cards".

Han har også fået ansvaret for "Fifty Shades Freed", der er planlagt til at få premiere i 2018.

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Læs mere >>

Ok