banner image

13 NUMRE AF HER&NU      KUN 299KR.

BESTIL HER
White Collar

Uge 6: Denne uge på Netflix

Den fulde serie White Collar er blandt nyhederne på Netflix i denne uge

Premiere:
WHITE COLLAR - HELE SERIEN

Det er formentlig både en glædelig og trist nyhed for mange fans, at streamingtjenesten nu tilbyder den sjette sæson af spændingsserien "White Collar". Det er nemlig sidste kapitel i historien om FBI-agenten Peter Burke og den tidligere svindler, Neal Caffrey.

Seriens sjette sæson består kun af seks episoder, men det betyder bestemt ikke, at spændingen eller dramaet er blevet mindre.

Du kan se seriens sidste sæson – og de forgående fem - allerede nu på Netflix. Og hvis du slet ikke har set nogle af dem, så er du gået glip af noget.

På rollelisten: Matt Bomer, Tim DeKay m.fl.

Bonusinfo:

- Matt Bomer skulle bruge mere end 100 forsøg, før hans vilde billardstød i episoden "Stealing Home" blev en succes.

- Serien skulle oprindeligt have heddet "Commuted", men den skiftede navn til "White Collar", inden den kom på skærmen.

Artiklen fortsætter under billedetHouse of Cards.

Nyt fra Netflix:
FORLÆNGER HOUSE OF CARDS

Sæson fire af det politiske Netflix-drama "House of Cards" har først premiere den 4. marts, men allerede nu har Netflix offentliggjort en lille gave til seriens mange fans. Der kommer nemlig også en sæson fem. Det oplyser Netflix i en pressemeddelelse.

Det bliver dog uden seriens skaber og medproducer, Beau Willimon, der forlader tv-holdet.

- Efter fem år og fire sæsoner er det tid til at stoppe og bevæge sig mod nye eventyr. Men jeg er ekstremt stolt af det, vi sammen har skabt, og jeg ønsker serien alt godt og fortsat succes, siger Beau Willimon.

Du skal dog ikke vente helt til 2017 for nye afsnit i den spændende serie. Kevin Spacey vender atter tilbage i rollen som den kyniske politiker Francis J. Underwood, når sæson fire af "House of Cards" har premiere den 4. marts.

NU PÅ NETFLIX

Never Back Down 2
En flok MMA-kæmpere er stjernerne i denne actionthriller, der følger en kvartet af slagsbrødre, mens de forbereder sig på en stor begivenhed i underverdenen.

Eat Pray Love
Liz prøver at få styr på sig selv og sit liv efter en skilsmisse, og hun bestemmer sig derfor for at rejse rundt i verden efter god mad, spiritualitet og ægte kærlighed.

Artiklen fortsætter under billedetMaking a Murderer.

Kender du...?
MAKING A MURDERER

Dokumentarfilmen fik premiere i slutningen af sidste år, og lynhurtigt er seriens navn kommet på alles læber. Serien omhandler Steven Avery, der sad 18 år i fængsel for en voldtægt, han ikke havde begået, og kort efter han blev løsladt, blev han igen anholdt - denne gang anklaget for mord. Men havde han begået det, eller var han i virkeligheden blevet falsk anklaget igen?

LÆS OGSÅ

Uge 5: Denne uge på Netflix
Uge 4: Denne uge på Netflix
Uge 3: Denne uge på Netflix

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Læs mere >>

Ok