Dropper den dyre vuggestue: George får almindelige legekammerater
Hertuginde Kate har taget de søde billeder af prins George

Dropper den dyre vuggestue: George får almindelige legekammerater

Prins George kommer ikke til at lege med adelige børn i sin nye vuggestue

Prins George er efterhånden blevet en stor dreng som i går havde han sin første dag i vuggestuen. Hans forældre, William og Kate, har valgt, at prinsen skal gå i den lokale Westacre Montessori school i Norfolk, et valg som bygger på flere overvejelser.

LÆS OGSÅ: Derfor holdt Henriks bil foran swingerklub

For det første er stedet tæt på hjemmet Anmer Hall, så begge forældre har mulighed for at aflevere og hente deres førstefødte, men valget giver også William mulighed for at videreføre en tradition som hans mor, Lady Diana, startede.

Artiklen fortsætter under billedetGeorges første skoledag blev holdt skjult, så han kunne i ro og mag vænne sig til sit nye liv. Foto: All Over

LÆS OGSÅ: Henriks fede ferieliv 

Da prins William i september 1985 startede i vuggeskole, var han den første kongelige til at gå i en offentlig institution, da de kongelige ellers blev undervist i hjemmet. Williams gik i en Montessori institution, hvilket også George skal. Dermed kan han få en omgangskreds af venner fra alle omgangskreds frem for blot rige og adelige, som har pengene til at betale for de syre skoler.  

LÆS OGSÅ: Carl Philip og Sofia på shoppetur i babybutik  

Vuggestuen koster 33 pund (330 kroner) om dagen, hvilket er meget mindre end de elitevuggestuer i Norfolk som kan koste 15.000 pund (150.000 kroner) om året. Ifølge Hello får 85 procent af elever finansiel hjælp til at betale regningerne.

En Montessori vuggestue lægger vægt på børnenes selvstændighed, frihed og sociale udvikling og børnene bliver opfordret til at lære gennem leg fremfor typisk klasseundervisning. Vuggestuen har elever i alderen to til fem år.      

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Læs mere

Ok