banner image

13 NUMRE AF HER&NU      KUN 299KR.

BESTIL HER

Vincent og Josephine fylder fem år: Tvillinger med fart på

De søde royale tvillinger har fødselsdag i dag

Fredag 8. januar fylder prins Vincent og prinsesse Josephine fem år, og ligesom alle andre børn i Garnison Sogns Menigheds Børnehave i København bliver de fejret efter alle kunstens regler. Der bliver sunget og råbt hurra for dem, og de får gaver, ligesom der er tradition for, at deres forældre om eftermiddagen kommer med kager eller boller til alle børnene. Her adskiller kronprins Frederik og kronprinsesse Mary sig ikke fra de øvrige børns forældre, men de får muligvis kokken i køkkenet til at lave bagværket.

SE BILLEDERNE: Skønt galleri med Vincent og Josephine

På Amalienborg er der også fødselsdagsfest i Frederik VIII’s Palæ. Her plejer Dronningen at komme med gaver til børnebørnene, inden det allersidst på eftermiddagen begynder at myldre ind med deres små venner. Mange af dem er børn af Kronprinsparrets omgangskreds, og de kommer gerne langsvejs fra sammen med deres forældre, så det bliver både en børne- og en voksenfest. Prins Christian og prinsesse Isabella er selvfølgelig også med til at gøre dagen festlig for deres små søskende.

LÆS OGSÅ: Dropper den dyre vuggestue: George får almindelige legekammerater

Prins Vincent og prinsesse Josephine er nogle livlige størrelser, og der er fuld fart på dem fra morgen til aften. Frederik og Mary ønsker, de skal have en så normal barndom, som det nu er muligt for børn af en fremtidig konge og dronning. Det er ikke usædvanligt, de selv kører dem til børnehaven og hjem igen på ladcyklen. Ved særlige lejligheder får Vincent og Josephine lov til at komme med til officielle arrangementer, så de kan vænne sig til rampelyset, og tvillingerne har allerede haft deres debut som kongelige snoreklippere. 

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Læs mere >>

Ok