Prinsesse Josephine viser vejen: Tvillinger på tur
De femårige tvillinger er på mange måder forskellige, men bliver klædt næsten ens. Josephine har en hvid og pink cykelhjelm fra Melon, mens Vincent har en i hvid og rød. De bar også begge jakker fra det dyre franske mærke Moncler.

Prinsesse Josephine viser vejen: Tvillinger på tur

Prinsesse Josephine og prins Vincent cykler selv

I sidste uge kunne HER&NU vise, hvordan prins Vincent måtte sidde i kassen på ladcyklen og se sin søster køre i børnehave.

Prinsesse Josephine var den første af tvillingerne, der fik lov at cykle i børnehave helt alene - dog hjulpet af et par støttehjul. Og nu viser hun Vincent, hvordan det skal gøres.

LÆS OGSÅ: Fars store pige: Nu cykler Josephine selv

Artiklen fortsætter under billedetVincent og Josephine har hver fået en Hotrock 16” børnecykel fra den amerikanske producent Specialized. Aluminiumstellet gør den lettere at træde i gang, og cyklen har en enkel lukke-ordning til støttehjulene, så de blot kan klappes af og på.  Foto: Uffe Kongsted

I torsdags spottede HER&NU tvillingerne på vej gennem Amaliegade med Mary lige i hælene. Og hun måtte gå stærkt for at følge med de to små, der måske har arvet deres fars forkærlighed for fart og spænding.

LÆS OGSÅ: Vincent og Josephine fylder fem år: Tvillinger med fart på

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Læs mere

Ok