banner image

13 NUMRE AF HER&NU      KUN 299KR.

BESTIL HER

TV: Hertuginde Kates bøn: Hjælp børnene

Vi skal hjælpe børn, der befinder sig i svære situationer, lyder det fra hertuginden af Kate

- Vi skal hjælpe børnene.

Sådan lyder det klare budskab fra hertuginde Kate af Cambridge i en ny video, som hun har lavet i sin egenskab som protektor for organisationen "Place2Be".

LÆS OGSÅ: Hertuginde Kate skal være journalist

- Jeg oplever, at de fleste mentale problemer, vi slås med, stammer fra uforløste problemer i barndommen. Derfor er det vigtigt, at vi hjælper børn, der befinder sig i svære situationer, siger Kate i videoen, som kan ses på avisen The Telegraph's hjemmeside.

Projektet Place2Be har til formål at støtte skoler, der prioriterer elevernes følelsesmæssige tilstand. Børnene skal blandt andet lære, hvordan de håndterer stressende og ubehagelige situationer.

LÆS OGSÅ: Kate: Det skal vores børn gå til

Hertuginden understreger vigtigheden i det projekt, hun støtter.

- Ved at sørge for at støtte børnene følelsesmæssigt, får de et solidt fundament, som gør, at de kan gå en glad og sund fremtid i møde, siger hertuginden i videoen, som er optaget på Salusbury Primary School i det nordvestlige London, hvor hun sidder sammen med fire elever, der alle har fået hjælp af organisationen.

LÆS OGSÅ: Prinsesse Maries svære barndom: Ar på sjælen

Kate, som længe har kæmpet for børns forhold, slår desuden fast, at det er lettere at ruste børn med værktøjer, end det er at ændre deres omgivelser.

- Med tidlig hjælp vil de lære, hvordan de skal håndtere deres følelser, og hvornår de skal søge hjælp, lyder det fra hertuginden. 

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Læs mere >>

Ok