Skønne billeder: William og familien på skiferie

Prinsen nød en tur i de franske alper med familien i sidste uge

De helt store smil var fundet frem, da prins George og prinsesse Charlotte for første gang var på skiferie med deres forældre. Familien holdt ferie et hemmeligt sted i de franske alper og det var noget alle fire satte pris på. Der blev pjattet og hygget med snekampe og hvis man skal dømme ud fra billederne, så Kate ud til at løbe med sejren.

LÆS OGSÅ: Sveriges nye prins har fået sit navn 

Artiklen fortsætter under billedetKate kunne ikke dy sig for at give William et møde med det kolde element. Foto: All Over 

Både William og Kate lægger stor vægt på at være nærværende forældre og prøver at bruge så meget tid som muligt med deres børn, men de skal stadig balancere deres officielle opgaver og Williams job som helikopterredder, så da muligheden for en rigtig familietur bød sig, kunne de ikke sige nej.   

LÆS OGSÅ: Frederik og Mary splittet i bittert skilsmissedrama 

Artiklen fortsætter under billedetWilliam gør sit for at stoppe bombardementet. Foto: All Over 

På de nye billeder kan man se, at 10-måneder gamle Charlotte er begyndt at få tænder og der stikker tydeligt to små bisser frem i undermunden på prinsessen.

Artiklen fortsætter under billedetPrinsesse Charlotte bliver et år til maj. Foto: All Over

Både William og Kate er erfarne skiløbere, men de har ikke haft mulighed for at stå på ski siden børnene blev født, så parret nød i den grad at få skiene på. De to små royale poder har endnu ikke lært at stå på ski, men med William og Kate som forældre skal det nok komme.  

LÆS OGSÅ: TV: Prinsesse Marie besøger Færøerne: Her er så smukt 

William og Kate forsøger meget at beskytte deres børn fra paparazzi-fotografernes linser og udsendte sidste år en bøn om at skåne børnene. Men selvom flere fotografer har taget opfordringen til sig, ønsker især briterne at følge med i børnenes opvækst, hvilket var en af grundene til prins William og hertuginde Kate havde inviteret fotografen John Stilwell med til at forevige øjeblikket.  

 Familien nød det kolde element. Foto: All Over

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Læs mere >>

Ok