banner image

13 NUMRE AF HER&NU      KUN 299KR.

BESTIL HER
Kronprins Haakon er en aktiv herre, her får han undervisning i skiskydning

Se videoen: Kronprins kaster sig ud fra fly

Danske kronprins Frederik er ikke den eneste kongelige vovehals i Norden. Norske kronprins Haakon har for nylig slået fast med syvtommersøm, at han også har både formen og modet til at gennemføre grænseoverskridende og fysisk krævende militæruddannelser.

I en video, som det norske kongehus har offentliggjort på sin Facebook-side, kan man således se den 42-årige kronprins hoppe ud fra både transportfly og helikopter - dog med en vigtig sikkerhedsforanstaltning på sig. Kronprins Haakon har nemlig uddannet sig til militærtaktisk faldskærmsudspringer.

LÆS OGSÅ: Hårdtslående Felix går til boksning 

I videoen følger man kronprinsens vej til certifikatet, hvor han sammen med andre soldater i Forsvarets Specialkommando fik afprøvet sin kunnen i fysiske prøvelser og udspring i både dagslys og i de mørke nattetimer.

LÆS OGSÅ: Hårdfør prins tvunget hjem fra krigszone 

Den norske tronarving har en militær bacheloruddannelse bag sig, som han færdiggjorde i 1995. Og nu kan han føje endnu en titel til CV'et, som også tæller en bachelor i statskundskab fra University of California og en mastergrad i udviklingsstudier fra London School of Economics and Political Science.

Kronprinsen på fallskjermkurs

Kronprins Haakon har denne uken gjennomført og bestått Forsvarets fallskjermkurs, og er nå godkjent som militær taktisk fallskjermhopper. Foto: Forsvaret

Opslået af Kongehuset på 11. marts 2016

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Læs mere >>

Ok