banner image

13 NUMRE AF HER&NU      KUN 299KR.

BESTIL HER

Se prinsesse Madeleines søde feriebilleder

Den stod på hygge, da prinsesse Madeleine og familien holdt ferie på Maldiverne

Prinsesse Madeleine har netop været på en skøn ferie til Maldiverne med ægtemanden Christopher O'Neill og parrets to små børn, næsten to-årige prinsesse Leonore og den blot syv måneder gamle prins Nicolas. Familien overnattede på det luksuriøse resort Soneva Fushi. Her havde familien adgang til vinkælder, et privat spaområde og egen pool, men de hvide bounty-strande lokkede mere end poolen og familie var nød ofte solskinnet – Madeleine er stolt mor som ikke kunne lade være med at dele et par søde billeder fra ferien, da hun kom hjem.

 

Der er ikke noget bedre end en kold is at i varmen. Søde prinsesse Leonore ser i hvert fald us til at sætte pris på sin is.

LÆS OGSÅ: Mary gik lige i hjertet: Kærlige kram til prinsessen

 

Prins Nicolas er blevet en rigtig gavtyv og viser stolt de små bisser frem for mor. Madeleine elsker at fotografere og man finder ofte børnene for enden af hendes linse.

LÆS OGSÅ: Kommende dronning lægger stemme til tegneseriefigur

 

Det var ikke kun stranden som sørgede for underholdning. Under trækroners kølende skygge fandt Leonore flere træstubbe der skulle udforskes og især klatres på. 

Du kan se flere billeder fra ferien i næste uges HER&NU, hvor prinsesse Madeleine viser sig frem i bikinier og nyder bølgerne. 

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Læs mere >>

Ok