banner image

13 NUMRE AF HER&NU      KUN 299KR.

BESTIL HER
Prinsesserne ses her til prinsesse Sofia og prins Carl Philips bryllup

Se billederne: Sofia på rov i Victorias garderobe

De har råd til at købe al ventetøj i verden, men når man som svigerinder har termin så tæt på hinanden, kan man lige så godt udnytte det

Kronprinsesse Victoria fødte den 2. marts sønnen prins Oscar og lige om lidt er det prinsesse Sofias tur til at byde en lille prins eller prinsesse velkommen. Sofia har termin i april. Da de to svigerinder har gennem graviditeten stort set kunne følges ad, hvilket har været en stor hjælp for prinsesse Sofia som venter sit første barn.

LÆS OGSÅ: Marie uenig med politikerne: Nej til inklusion

Som den erfarne mor, har Victoria stået klar med råd, når Sofia har haft spørgsmål til graviditeten. Men det er ikke kun erfaringer de ro prinsesser udveksler, det kunne man se, da Sofia i forgårs var ude på en af sine sidste opgaver inden fødslen.

LÆS OGSÅ: Skønne billeder: William og familien på skiferie 

 

Den kommende mor var i en kjole fra Seraphine som man i december kunne se Victoria i, men det var ikke kun kjolen Sofia havde lånt. Den fine hvide jakke fra Seraphine er også lånt af Victoria. Kronprinsesse Victoria bar jakken til en officiel begivenhed i november. Da Victoria havde "venindekjolen" på, bar hun en blå jakke til kjolen.  

LÆS OGSÅ: Frederik og Mary i bittert skilsmissedrama  

 

Victoria bar den hvide jakke, da hun i november mødtes med tre kvindehjælpsorganisationer for at høre om deres arbejde.

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Læs mere >>

Ok