banner image

13 NUMRE AF HER&NU      KUN 299KR.

BESTIL HER
I forbindelse med åbningen af Skate Park of Elizabeth fik William og Kate et skateboard med navnet George malet på.

Så skøre gaver får kongehuset foræret

Folk fra hele verden vil gerne give det engelske kongehus gaver, men foræringerne er nogle gange ret specielle

Hvad forærer man en familie, der har alt? En pyjamas, en snedragt, et hæklet barnevognstæppe og et maleri af en samuraihjelm tilsyneladende.

Disse sager er blandt de adskillige gaver, som det britiske prinsepar, prins William og hertuginde Kate, har modtaget på vegne af deres royale rollinger, prinsesse Charlotte på otte måneder og toårige prins George, det forgangne år.

LÆS OGSÅ: Prins Henrik bestiller sjov figur af sig selv 

Faktisk har den kongelige kernefamilie modtaget over 100 gaver til de små under deres ture og officielle besøg i 2015. Det har det britiske kongehus netop offentliggjort ifølge Hello! Magazine.

Også hele Storbritanniens monark, dronning Elizabeth, har modtaget mange tusinder gaver gennem sit 89-årige liv.

LÆS OGSÅ: Alexandra og Martin sælger ud i Alanya 

Alene bare det forgangne år har regenten modtaget alt fra en miniatureudgave af Brandenburger Tor i marcipan og en pose salt til en cd med kinesisk folkemusik indsunget af Kinas førstedame og et maleri af sig selv som barn siddende på en blåmalet hest, skriver avisen videre.

Selv om kongefamilien også har modtaget flere specielle gaver, der normalt ikke står på den typiske ønskeseddel, går den mest særprægede til prins Harry.

Den 31-årige prins modtog nemlig en pose med påstået fe-støv, da han åbnede en af sine mange pakker under sit besøg i New Zealand i maj måned sidste år.

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Læs mere >>

Ok