banner image

13 NUMRE AF HER&NU      KUN 299KR.

BESTIL HER
Dronning Margrethe har ikke set meget til prins Henrik siden hans pensionering ved årsskiftet, og det bliver heller ikke til en fælles vinterferie.

Regentparret på ferie hver for sig - igen

Det er ikke kun i forbindelse med de officielle pligter, at dronning Margrethe må klare sig uden prins Henrik ved sin side

De har gået hånd i hånd i snart 50 år, men siden dronning Margrethe nytårsaften afslørede, at prins Henrik er gået på pension har de to fået nærmest helt seperate liv.

Det har ikke overraskende været tydeligt, når Dronningen nu skulle klare alle officielle pligter alene, men nu tegner sig et billede af et ægtepar, der også privat holder sig hver for sig. Uagtet at prins Henriks pensionering giver mulighed for mere fælles fritid.

 Ensom majestæt: Henrik er skredet - vennerne er døde22. februar 2016, kl. 07:30Ensom majestæt: Henrik er skredet - vennerne er døde

Således holder dronningen sin vinterferie i Norge uden prins Henrik, der for sin del har valgt at holde ferie på Madeira. I øvrigt sammen med flere af regentparrets fælles venner.

Ifølge denne uges Billed-Bladet har prins Henrik især brugt denne uges ferie på at spille bridge på det fire-stjernede hotel Rui Palace Madeira sammen med adskillige af regentparrets venner, blandt andre erhvervsmanden og milliardæren Fritz Schur, slotsejer Claudia Sehestedt Juul og dronningens hofdame frem til 1996, Lena Lüttichau.

LÆS OGSÅ: Margrethes mareridt: Kongefamilien i opløsning

Selvom Dronningen også selv spiller bridge, så har hun valgt at holde fast i sin traditionelle vinterferie i Norge, der tidligere har budt på masser af timer på ski. Det holder helbreddet dog ikke til længere, så hun kunne have valgt at følge prinsgemalen ned til sydens varme.

Sådan er det dog ikke blevet.

LÆS OGSÅ: Dronningens sommertogter på plads

Dronningen er, ifølge Billed-Bladet, i Norge i denne uge, hvor hun formentligt besøger sin gode veninde dronning Sonja. De to har tidligere holdt flere tøserferier sammen i det norske og blandt andet stået på ski i et sneklædt Gausdal. Her er dronning Margrethe i øvrigt blevet gjort til æresborger efter sine mange ferier i det smukke område nordvest for Lillehammer.

Dronning Margrethe er så glad for sine ture til Norge og besøg hos veninden, dronning Sonja (th), at hun holder fast i den traditionsrige vinterferie nordpå, selvom helbreddet ikke længere er til skiture. Foto: Scanpix

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Læs mere >>

Ok