banner image

13 NUMRE AF HER&NU      KUN 299KR.

BESTIL HER

Prinsesse Marie afslører: Så almindelige er vi

Der er slet ikke så meget hjælp i hjemmet på Emiliekildevej som mange forventer

De er en del af Danmarks kongehus og de fleste forventer, at prins Joachim og prinsesse Marie har masser af tjenestefolk til at tage sig af de mindste ting i hverdagen, men sådan er det slet ikke. Deres liv er meget mere almindeligt end man skulle tro, fortæller prinsesse Marie i et interview med Jyllands-Posten.

- Vores dage er som mange andre børneforældres. Vi har ingen barnepige i hverdagen, så vi tager børnene op om morgenen og gør dem klar, spiser morgenmad og smører madpakker, afleverer børn og henter børn. Og midt på dagen er vi på kontoret og forbereder os til vore officielle og mindre officielle opgaver. Og hvis vi ikke har repræsentationsopgaver om aftenen, så spiser vi sammen og ser måske en film, inden vi går i seng, siger prinsesse Marie.

LÆS OGSÅ: Nu kan du se skandale-filmen om Mary på dansk tv 

Der er ingen kok i hjemmet i Klampenborg, så derfor skiftes prins Joachim og prinsesse Marie til at lave mad til familien, og der er ingen sure miner fra prins Joacim over udsigten til at lave mad – han er nemlig glad for at befinde sig i køkkenet.

LÆS OGSÅ: Ærlige Alex taler ud: Sådan er mit nye liv

Flytningen til Klampenborg fra Schackenborg har gjort det nemmere for prins Joachim at samle alle sine fire børn og få prins Nikolai og prins Felix til at komme på besøg. At få Joachims to ældste sønner til at føle sig hjemme er vigtigt for prinsesse Marie. Hun er selv vokset op som skilsmissebarn og ved hvor vigtigt det er, at alle føler sig velkommen.

LÆS OGSÅ: Marie ville ikke være kongelig: Pludselig havde alle en mening om mig 

- Det er så vigtigt at give plads og vise dem, at det stadig er deres hjem. Selv om prinsen og jeg nu har to børn sammen, så er det vigtigt for mig, at jeg er den samme over for dem alle fire. Der er ingen forskel. Der må aldrig være én, som føler, at der bliver gjort forskel. De skal føle sig hjemme og være trygge hos os, siger prinsesse Marie til Jyllands-Posten og afslører, at prins Nikolai og prins Felix kommer lige så tit som de har lyst - de skal dog lige huske at give besked, hvis de vil spise med. Her er prins Joachim og prinsesse Marie som mange andre danske forældre.  

Familien købte hjemmet på Emiliekildevej i efteråret 2014 og er efterhånden kommet på plads i deres dejlige hjem. 

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Læs mere >>

Ok