banner image

13 NUMRE AF HER&NU      KUN 299KR.

BESTIL HER

Erotisk hobby: Henriks frække kunst

Med titlen som pensionist har Prinsgemalen fået endnu mere tid til at dyrke den kunstneriske åre, der gennem hele hans royale karriere har rislet af sted i adstadigt tempo.

Interessen for kunst deler Prinsgemalen med sin hustru. Men i modsætning til Dronningen, der mest er til den romantiske stil, når hun designer kostumer og maler, er prins Henrik væsentligt mere vovet, når han laver sine tanker om til digte og bruger hænderne til at skabe fantasifulde skulpturer.

SE BILLEDERNE: Henriks frække kunstværker

Faktisk emmer det meste af hans kunst af erotik og viser en meget sanselig side af den franske charmør, som man normalt ikke forbinder med kongelig etikette.

- Når jeg maler eller laver skulpturer, er jeg fuldstændig væk. Verden eksisterer ikke mere. Tiden forsvinder. Jeg kan ikke forestille mig en tilværelse uden kunst, har han fortalt om sit virke som kunstner i bogen "Samtaler med prins Henrik".

LÆS OGSÅ: Nu kan du se skandale-filmen om Mary på dansk tv 

Artiklen fortsætter under billedetFoto: Lars E. Andreasen

Digter om bryster
I 2014 udgav prins Henrik digtsamlingen "I mine lykkelige nætter". Her kredser han også om lidenskaben og ikke mindst de kvindelige attributter. "Jeg broderer mine nætter med lykke, jeg kranser mine aftner med blomster og sender stjålne smil til min elskede efter vore udmattende kærtegn."

Artiklen fortsætter under billedet

"Jeg elsker din udstrakte krop, vore endeløse kærtegn, vor mumlen ved midnatstid, vore løfter til stjernerne, dit bryst dækket af slør, din pande af perlende varme og min tågede erindring," lyder et par af de dampende hede vers.

LÆS OGSÅ: Ærlig Alex om skilsmissen: Sådan er mit nye liv 

Digtsamlingen afslører, at det ikke kun er i privaten, prins Henrik observerer. Han har også et ganske observant blik, når han begiver sig rundt blandt folket.

I "Pigerne i København" beskriver han indgående hovedstadens kvinder: "Umærkeligt mødes Østersøen og Øresund i de bølgende barme man ser hos pigerne i København."

LÆS OGSÅ: Henrik til vennerne: Jeg fortryder intet

"For at gøre barmen fast forgylder pigerne i København deres lokkende ynder på græsklædte tomter."

"De smukke kvinder i København viser barmen frem om natten," skriver den opmærksomme prinsgemal.

LÆS OGSÅ: Henrik bestiller sjov figur af sig selv

 

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Læs mere >>

Ok