Ny film viser Mary i sex-scener

Ny film viser Mary i sex-scener

Kongehuset i chok: Australsk tv-station afslører alt

Når den australske tv-station Channel Ten i foråret indspiller filmen ”Mary: The Making of a Princess”, bliver der ikke lagt fingre imellem. HER&NU erfarer, at manuskriptet til tv-filmen inkluderer sex- og kærlighedsscener med både ekskæresten Brent Annells og kronprins Frederik.

LÆS OGSÅ: DANSK PRINSESSE ANHOLDT FOR SPRITKØRSEL

Mary mødte Brent Annells på universitetet i Hobart, og da han blev færdig og flyttede til Melbourne, fulgte hun hurtigt efter. Det er en periode af Marys liv, der har været meget lidt fokus på, fordi hverken hun eller Brent Annells har haft lyst til at fortælle om det. Brent Annells, der er ud af en meget rig familie, dannede par med Mary i syv år. De gik fra hinanden i 1998, da Mary rejste til USA og Europa for at ”finde sig selv” efter sin mors pludselige død under en operation.

LÆS OGSÅ: MYSTIK OM FILMEN OM KRONPRINS FREDERIK

Hvor eksplicitte sexscener, man vil vise i tv-filmen, er fortsat en hemmelighed, men talspersoner fra Channel Ten og producenten Fremantle har flere gange gentaget, at filmen vil ”vække opsigt” og ”få alle til at tale”.

LÆS OGSÅ: MARYS HEMMELIGE FORTID

”Mary: The Making of a Princess” fortæller hele historien om Mary op til brylluppet med Frederik i Vor Frue Kirke i 2004, og selv om selv de mindste detaljer omkring hendes fortid efterhånden er fortalt mange gange, er det angiveligt alligevel lykkedes manuskriptforfatterne at finde en hemmelighed. Og den bliver centrum for filmen, der skal indspilles i både Danmark og Australien.


Brent Annells og kronprinsesse Mary var kærester i syv år, og det er højst sandsynligt deres forhold, den australske tv-film tager sit udgangspunkt i.

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Læs mere

Ok