banner image

13 NUMRE AF HER&NU      KUN 299KR.

BESTIL HER

Nu kan du se skandale-filmen om Mary på dansk tv

Kanal 4 viser snart ”Mary: The Making of a Princess”

Kronprinsesse Mary er ufrivilligt hovedperson i den australske tv-film ”Mary: The Making of a Princess”.

Filmen, der fortæller om Marys fortid og hvordan hun og kronprins Frederik forelskede sig under De Olympiske Lege i Sydney i 2000, er blevet købt af Discovery Networks Danmark og får snart dansk premiere på Kanal 4.

Det bekræfter Discovery Networks Danmark overfor HER&NU.

LÆS OGSÅ: Prins Henrik smækker med døren: Jeg er vred  

Kronprinsparret har tidligere fortalt hvordan de dagen efter det første møde på Sydney-pubben Slipp Inn gik en tur langs Bondi Beach og så udstillingen Sculpture by the Sea.

Artiklen fortsætter under billedetRyan O'Kane og Emma Hamilton som kronprins Frederik og kronprinsesse Mary. Foto: Fremantle

Filmen påstår, at de senere vendte tilbage til stranden og badede nøgne. 

- Man ser ikke mig nøgen. Man kommer til at se Ryans røv, og han har heldigvis en god røv, har Emma Hamilton, der spiller kronprinsesse Mary, fortalt om sin medspiller Ryan O'Kane, der har rollen som kronprins Frederik.

LÆS OGSÅ: Vildt valg: Han skal spille Michael Jackson i ny film  

Hamilton selv var i tvivl om hun skulle tage rollen som Mary, fordi Kronprinsessen er så elsket af både danskerne og australierne.

Hun er dog glad for at hun sagde ja, for resultatet er så godt, at hun håber "Mary: The Making of a Princess" bliver set på Amalienborg.

- Jeg håber virkelig at Frederik og Mary kommer til at se filmen. Og jeg håber de vil kunne lide den. Det er en unik og smuk historier, siger Emma Hamilton.

LÆS OGSÅ:Ærlig Alexandra om skilsmissen: Sådan er mit nye liv 

Og har de ikke allerede set den, så får de nu muligheden. "Mary: The Making of a Princess” bliver sendt på Kanal 4 torsdag den 4. februar kl. 20.00.

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Læs mere >>

Ok