Mette-Marit stråler af kærlighed i Lillehammer
Ømme blikke og søde ord, selv da kronprinsparret stillede op til fotografering.

Mette-Marit stråler af kærlighed i Lillehammer

Kronprins Haakon og kronprinsesse Mette-Marit har været gift i 14 år, men de virker stadig lige nyforelskede

Sneen var iskold, men kærligheden mellem kronprins Haakon og kronprinsesse Mette-Marit er stadig brandvarm.

Det norske kronprinspar kan slet ikke skjule deres følelser for hinanden. Selv da de stillede op til familiefotografering ved Vinter-OL for ungdom i Lillehammer, kunne Mette-Marit ikke lade være med at sende ømme blikke og hviske søde ord til sin mand.

LÆS OGSÅ: Mary giver den kolde skulder: Dropper Caroline

Artiklen fortsætter under billedetEn ægte curlingfar. Kronprins Haakon kastede med sten og fejede med koste. Foto: Dana Press

Sammen med deres fælles børn, prinsesse Ingrid Alexandra og prins Sverre Magnus, var kronprinsparret til stede både ved åbningen og på de første konkurrencedage ved de unges Olympiske Vinterlege, som fortsætter frem til den 21. februar.

Artiklen fortsætter under billedetPrinsesse Ingrid Alexandra, 12, tændte flammen, som skal brænde over det olympiske stadion frem til på søndag. Foto: Dana Press

Ingrid Alexandra havde ovenikøbet fået æren af at tænde den olympiske ild, og sådan lidt uden for programmet deltog hun og brormand i flere af konkurrencerne. Haakon og Mette-Marit prøvede også kræfter med nogle discipliner, selvom de nok er lidt for gamle til at deltage i et ungdoms-OL.

LÆS OGSÅ: Prins brændte svogeren af: Skiferie frem for polterabend

Deres kærlighed er også gammel - men den er bestemt ikke rusten.

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Læs mere

Ok