banner image

13 NUMRE AF HER&NU      KUN 299KR.

BESTIL HER
Kronprinsesse Mary.

Marys vilde liv i de australske ugeblade: Dronning og gravid

Læserne af de to australske ugeblade Woman's Day og New Idea har kunnet servere nogle ganske saftige historier om kronprinsesse Mary hen over det forgangne år

I al hemmelighed er kronprinsesse Mary blevet gravid med tvillinger igen. Hvilket ingen havde troet muligt, for tidligere på året blev kronprins Frederik steriliseret.

Sådan bliver virkeligheden fremstillet for de sagesløse læsere af de australske ugeblade Woman's Day og New Idea. Hver uge bringer de nyt om Mary og hendes store, danske familie. Og den australskfødte kronprinsesse lever et højdramatisk liv - hvis man altså skal tro på de fantasifulde overskrifter til artiklerne, hvor sandheden aldrig står i vejen for en god historie. 

LÆS OGSÅ: Margrethes mareridt: Kongefamilien i opløsning

De to ugeblade er sjældent enige om særlig meget, men at Mary allerede ER blevet dronning, er noget begge gentager med jævne mellemrum. Selv om de flere gange har omtalt hendes kroning - i øvrigt den første kroning i Danmark i over 300 år - har de også i år gentaget deres egen sandhed adskillige gange. Dog uden at det er blevet rigtigt af den grund.

Artiklen fortsætter under billedetNogle af de forsider, der har båret afsløringer om kronprinsesse Mary hen over året hos New Idea og Woman's Day.

Blandt de mere bemærkelsesværdige afsløringer var New Ideas historie om, at dronning Margrethe i al ubemærkethed havde foræret kronprinsparret Gråsten Slot. Slottet er dog stadig ejet af staten, men den slags detaljer har aldrig interesseret New Idea. De kunne også berette at Frederik og Mary havde haft et gigantisk skænderi midt under åbningen af Folketinget i oktober. 

LÆS OGSÅ: Prins Henrik til vennerne: Jeg fortryder intet

Og de havde naturligvis billederne, der kunne bevise det. På billederne, der er taget i kongelogen i folketingssalen, sidder Frederik og Mary nu blot og keder sig sammen med resten af den kongelige familie. Både New Idea og Woman's Day gjorde også Mary gravid med tvillinger i slutningen af året. 

Men der kom skår i glæden, da australsk tv viste en tv-film om Marys liv i Australien op til og efter mødet med Frederik på værtshuset Slipp Inn i Sydney. Filmen, der var så skrupskør, at det fremstod næsten sandfærdigt, at Marys brudepige og nære veninde, Amber Petty, efter premieren lykønskede en af skuespillerne med den "flotte præstation" via Twitter, havde gjort Kronprinsessen så ked af det, at hun var "flygtet fra Amalienborg". 

LÆS OGSÅ: Derfor får Alexandra nyt våbenskjold

Flugten gik ifølge bladet til Australien, hvor hun - højgravid med tvillinger - har kastet sig ud i et flere tusinde kilometer lang køretur på tværs af kontinentet med sin mand og fire børn i et forsøg på at slappe af før fødslen.

At Kronprinsfamilien rent faktisk opholdt sig i Australien hen over julen, er så den eneste sandhed, der er leveret i lang tid.

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Læs mere >>

Ok