banner image

13 NUMRE AF HER&NU      KUN 299KR.

BESTIL HER

Marys stedmors hårde jul: Kvæstet og alene

Susan Moody holdt ikke jul sammen med Donaldson-familien

Juledagene har ikke været lette for Susan Moody. Den engelske forfatter, der er gift med kronprinsesse Marys far, John Donaldson, var ikke blandt gæsterne ved den store familiejul i Hobart og den efterfølgende fest for Marys søster Patricia, der fyldte 50 år i lørdags.

LÆS OGSÅ: Margrethes mareridt: Kongefamilien i opløsning 

Moody tilbragte i stedet tre dage på et hospital i London og fløj så til Island for at holde jul hos sin søn.

Den 74-årige forfatter, der bor i Sydfrankrig med John Donaldson, faldt under London og brækkede både en ankel og et håndled. Hun blev efterfølgende kørt til St. Mary’s Hospital i Paddington. Her konstaterede lægerne, at faldet og bruddene var så alvorlige, at hun skulle indlægges.

LÆS OGSÅ: Prinsesse Elisabeth: Ensom jul på slottet 

At Susan ikke deltager i Donaldson-familiens store fester på Tas-manien kommer ikke bag på en kilde, HER&NU har talt med. Det er især forholdet til Mary, der siges at være problematisk.

- Hun bliver inviteret, men af mange årsager føler hun sig ikke velkommen. Det er synd for hende, for hun har intet gjort for at skabe problemer for nogen, lyder det.

LÆS OGSÅ: Prinsesse Leonore fejrede julen i genbrug

Tidligere i år kunne HER&NU afsløre, at John Donaldson havde tilbragt en måned hos Frederik og Mary i forbindelse med en operation, der blev foretaget i København. Kun de sidste par dage af besøget var Susan Moody ved hans side på Amalienborg.

LÆS OGSÅ: Prins Henrik til vennerne: Jeg fortryder intet 

Hun meldte også afbud til dronning Margrethes fødselsdag, hvor John Donaldson måtte deltage uden ledsager.

- Hun gør sit bedste og elsker Marys børn, som var de hendes egne børnebørn, men hun er bange for at begå fejl eller at sige det forkerte. Hun vil for alt i verden ikke komme på tværs af John Donaldsons forhold til sin datter. Mary bryder sig ikke om, at Susan Moody hverken taler om den kongelige familie eller helt generelt udtaler sig om ting, der kan give forkerte overskrifter, har en kilde tidligere fortalt HER&NU.

Susan Moody er ikke vendt tilbage på henvendelser fra HER&NU.

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Læs mere >>

Ok