Tvillingerne fylder 6 år: Marys guldklumper

Vincent & Josephine

Tvillingerne fylder 6 år: Marys guldklumper

Kronprinsparrets yngste børn fejrer fødselsdag.

Kronprinsparret tager hul på det nye år med festlig fejring af Amalienborgs yngste beboere. De kan nemlig på søndag den 8. januar fejre, at tvillingerne Vincent og Josephine fylder seks år. De to spilopmagere har gennem deres relativt korte liv allerede stået for fest og glade dage i de kongelige gemakker, og de har for alvor givet deres royale forældre noget at se til.

LÆS OGSÅ: Modebevidste Mary: Print-prinsessen

Men det står alligevel klart, at selvom tvillingerne nogle gange giver Kronprinsessen sved på panden, så ser hun dem helst ikke blive større. I et interview med Eurowoman i 2016 fortalte hun, at hun synes, familiens to yngste medlemmer vokser for hurtigt.

 – Og så sagde jeg til dem - helt alvorligt: 'Det er jeres femårs fødselsdag, og I skal virkelig nyde den, for det er jeres sidste. Jeg vil ikke have, at I får flere fødselsdage, for I skal ikke blive større. Sådan er det.' Og så så de helt fortvivlede på mig og sagde: 'Nej, mor, det skal vi. Vi SKAL blive større!' Man kan se, at de gerne vil kunne alle de ting, som deres storesøster og storebror kan. Og selv om jeg nogle gange selv gerne lige vil trykke på pauseknappen, kan man jo ikke stoppe tiden, forklarede kronprinsesse Mary i april.

LÆS OGSÅ: Martin Jørgensen helt ude af prinsernes liv

Lige meget om Mary vil det eller ej, slipper hun nok ikke for at pynte op og bage lagkage, så parrets snart store tvillinger kan få et brag af en fødselsdagsfest på søndag.

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder om de kendte og kongelige. 

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Læs mere

Ok